Kuvaus

[W1216] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  hyvässä  ISKUSSA oleva kovakantinen ensipainos (Kirjaston poisto) MERENKULUN / MATKAILUN / ELÄMÄNKERTOJEN ystäville.

MAKSAA UUTENA TILATESSA 35,90e + PK. -> KATSO  http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/shanghai-ohoi!
 

Einari Wiren: SHANGHAI OHOI! Seikkailuni seitsemällä merellä 

Isänsä kertomusten mukaan kirjoittanut Veijo Wiren

Tositarina merimiehestä maailmansodan kuohuissa. Syksyllä 1939 radisti Einari Wiren pestautui Goteborgista lähteneeseen s/s Tildaan, joka miehistöksi saatiin suursodan aattona vain ikäloppuja, kohtalostaan välinpitämättömiä merimiehiä sekä Einarin kaltaisia nuoria hurjapäitä. Kun Suomi joutui talvisotaan marraskuun lopussa, Tilda oli Välimerellä, ja Einarin tie Suomeen oli tukossa. Siitä alkoi hänen yhdeksänvuotinen odysseiansa....

1. painos

Gummerus Kirjapaino Oy - Jyväskylä 2000

VOITTOHUUTO ja PK. 1.80e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,50 €
Sulkeutuu 46 vrk 18 h 31 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 46 vrk 18 h 31 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.