Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kenttätykistömme vaiheita jatkosodan vuosina

Dokumentti kenttätykistömme vaiheista viime sotien aikana. Eino Tirronen on itse elänyt upseerina kertomansa vaiheet maamme tykistössä. Hänen muistelmansa ovat korutonta ja monin paikoin järkyttävääkin kerrontaa armeijamme vaiheista toisen maailmansodan aikana. Hän selvittelee tarkasti kenttätykistömme toimintaa talvisodan aikana, koskettelee hiukan välirauhan kuukausia sekä päättää teoksensa armeijamme sitkeään puolustukseen Viipurinlahdella 1944, Kannaksella ja Laatokan Karjalassa. Erityisesti jatkosodan aikana antoi kenttätykistö usein jalkaväkemme tukena ratkaisevan panoksen tapahtumien kulkuun.

Jylisevät tykit seuraa suomalaisen sotilaan ja tykki-miehen vaiheita, hänen voittojaan ja tappioitaan maamme kohtalon hetkinä viime sotien aikana. [TAKAKANSI]

 

Karisto 1980, 1. painos. Kovakantinen.

 

Jonkin verran kulumaa, selkämyksessä hieman vinoutta. Ensilehden yläreunaan on kirjoitettu nimi ja kansipaperin kunto on heikohko.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.11.2017 21:12

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.