Tuote on myyty käyttäjälle s_udd hintaan 7 €

Kuvaus

" Polttavaa toimintaa. Pysähtymätöntä voimaa... Loistavasti toteutettu elokuva." - The Hollywood Reporter



" William L. Petersen (Psykopaatin jäljillä, CSI) ja Oscar®-ehdokas Willem Dafoe* (Spider-Man -hämähäkkimies, The Clearing) kohtaavat kuolettavassa kissa- ja hiiri-leikissä "mukaansatempaavassa" (The New York Times), Oscar®-palkitun ohjaaja William Friedkinin** (Manaaja, Saalistaja) tiiviissä toimintatrilerissä. Raaka tarina korruptiosta ja kostosta on "säkenöivä ja karkean tyylikäs" (Boxoffice) ja sisältää elokuvahistorian pelottavimpiin lukeutuvat takaa-ajokohtaukset ja järkyttävän loppuratkaisun.

Salaisen palvelun agentti Richard Chancella (Petersen) on tilit tasoitettavana eikä hän enää pelaa sääntöjen mukaan. Hän on valmis kiristämään kaunista ehdonalaisvankia, jättämään noudattamatta suoria käskyjä tai kaasuttelemaan moottoritietä vastaantulevien kaistalla. Mitä tahansa saadakseen nalkkiin murhanhimoisen väärentäjän (Dafoe). Panokset kovenevat, ja nähtäväksi jää mihin Chancen kostonhimo lopulta johtaa... "

*1987: Paras miessivuosa, Platoon -nuoret sotilaat; 2001: Paras miessivuosa, Shadow of the Vampire. **1972: Paras ohjaus, Kovaotteiset miehet


Valmistusvuosi: 1985
Kesto: 1 t 51 min.
Suomiversio/-kannet



Levy lähes naarmuton, joku pienenpieni jälki voi olla. Kannet hyväkuntoiset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 19:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.