Kuvaus

hyväkuntoinen

ELÄINTOHTORI
Komedia, joka panee hirnumaan! Lapsena Johnilla oli satumainen lahja. Poika ymmärsi miaut, muut ja määt - eläinten kieli oli hänelle selvääkin selvempää. Nykyään John on arvostettu lääkäri, eikä moinen siansaksa mahdu hänen maailmaansa. Kunnes lapsuuden kyky palaa takaisin. Yhtäkkiä hän osaa taas puhua kengurun pussiin ja jauhaa potaskaa possuille. Mutta yksi asia ottaa kyttyrään: mokomat elukat eivät suostu pitämään suutansa soukemmalla. Ja sehän tietää Eläintohtorille kiusallisia tilanteita ja hauskoja kommelluksia!

ELÄINTOHTORI 2
Supertähti Eddie Murphy on palannut Eläintohtorin saappaisiin tässä hillittömässä jymymenestys jatko-osassa. Tällä kertaa hänen kykynsä puhua eläinten kanssa vie taisteluun aikaa vastaan yrityksessä tehdä sirkusnallesta vastustamaton rakastaja, jonka pitäisi valloittaa uhanalaisen villikarhun sydän.
Metsän tulevaisuus ja eläinystävien kohtalo on tohtorimme käsissä! Ihastuttava komediaseikkailu, jota et voi unohtaa! Eläintohtori 2 saa koko perheen villiin nauruun!

ELÄINTOHTORI 3
Maya Dolittle (Kyla Pratt) haluaisi olla ihan tavallinen teini, mutta on yksi pieni ongelma: hän on perinyt isänsä hämmästyttävän kyvyn puhua eläinten kanssa. Tämän vuoksi hän joutuu mitä oudoimpiin tilanteisiin, ajaen näin sekä ystävänsä että vanhempansa hulluuden partaalle...
Viettäessään kesää hevosfarmilla Maya yrittää salata ainutlaatuisen kykynsä sopeutuakseen ryhmään, mutta kun hänen ystävänsä joutuvat ongelmiin, hän tulee hätiin niin kuin vain Dolittle voi ? käyttämällä apunaan farmin riehakkaita ja hillittömiä puhuvia eläimiä.

ELÄINTOHTORI 4
Maya Dolittle (Kyla Pratt) ja hänen uskollinen koiransa Lucky tekevät pörröisen paluun lämminhenkisessä, presidentillisen purevassa seikkailussa!
Mayan on unohdettava hetkeksi haaveensa eläinlääkäriopinnoista kun itse presidentti soittaa hänelle. Vaikuttaa pahasti siltä, että maan ykköskoira on seonnut ja presidentti tarvitsee Mayan apua. Nyt on Mayasta ja Luckysta kiinni ettei koiramainen katastrofi paisu kansalliseksi kriisiksi!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 10 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 48 vrk 10 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.