Kuvaus

Elämänkerta valkea voima - huumeäidin tarina. Kirjoittaja Karin Mäkelä. Kunto hyvä, ei tahroja, ei tupakointia eikä eläinkarvoja tms. mukana.


Kuvaus takakannesta:

"Tuntui, että minua revittiin kahteen suuntaan: halusin olla hyvä äiti ja pysyä kuivilla, mutta samalla käytin. Minun oli pakko yrittää sovittaa yhteen äitiys ja huumeet.

Nuori pariskunta varaa raskausuutisesta ilahtuneena ajan neuvolaan. Sydänäänet on vahvat, mutta yhtäkkiä lääkäri ehdottaa aborttia. Syy on selvä: tulevat vanhemmat ovat huumeriippuvaisia. Tyrmistynyt pariskunta ei suostu ehdotukseen - he päättävät unohtaa huumeet ja pitää lapsen. Hyvä päätös ei pidä kauan.

Karin Mäkelän omakohtainen kertomus huumeista ja äitiydestä alkaa raskausuutisesta ja päättyy 16 vuotta myöhemmin esikoisen itsemurhaan. Mäkelä kuvaa kipeää tekevän avoimesti huumeriippuvuuttaan ja suhdettaan kolmeen huostaanotettuun lapseensa. Mitä tehdä, kun riippuvuus pakottaa äidin piikittämään? Miten pitää yhteyttä lapsiin näyttämättä heille huonoa esimerkkiä? kuinka voittaa lasten luottamus takaisin tyhjien lupausten jälkeen?

Kaunistelematon kertomus kuvaa tämän päivän suomalaisen yhteiskunnan nurjaa puolta ja avaa lukijalle huumeita käyttävän äidin nurinkuriset ajatusmaailman - narkomaanin on helppo uskotella itselleen, että lapset eivät kärsi äidin huumeriippuvuudesta."

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 8 vrk 23 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14 € Sulkeutuu 8 vrk 23 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.