Kuvaus

Nemo 2004 nidottu

Uusi

1.painos

Ostaako auto vai kulkeako julkisilla? Missä tilanteessa vuokralla asuminen on vaihtoehto asuntolainalle? Kuinka nuorena vapaaehtoisen eläkkeen säästäminen tulisi aloittaa? Kuinka perintö kannattaa järjestää? Nämä ovat sijoituspäätöksiä siinä missä pörssiosakkeiden omistaminen.

Elämäsi rahat on ensimmäinen suomalaisille kirjoitettu monipuolinen opas kodin raha-asioiden hoitamiseen.

Helsinkiläinen Johan Hultkrantz ja espoolainen Björn Masalin ovat rahasto- ja vakuutusmeklarin työssään tavanneet tuhansia tavallisia suomalaisia, joiden kysymyksiin ja elämäntilanteisiin kirja perustuu. Heidän esimerkkinsä ovat elävästä elämästä ja he kertovat asiat kuin vanhalle ystävälle.

Kirjailijat esittelevät kaikki tavanomaiset säästämis- ja sijoitusmuodot sekä joukon harvinaisempia tapoja. He varoittavat sudenkuopista, joita kotitalouden tulisi varoa, ja neuvovat miten kotitalouden riskejä voidaan vähentää. Kirja tarjoaa sijoitusneuvoja myös niille, jotka ajattelevat ettei heillä ole ylimääräistä sijoitettavaa.

Elämäsi rahat julkaistiin sekä suomen- että ruotsinkielisenä laitoksena, joista molemmista otettiin monta painosta. Tämä erilainen talouskirja sai paljon huomiota ja herätti keskustelua, kirjailijat vierailivat muun muassa Bettina S:n ohjelmassa. Kirja on saanut kiitosta käytännönläheisyydestään – raha-asioiden hoito voi olla helppoa!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 106 vrk 8 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

6 € Sulkeutuu 106 vrk 8 h 50 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.