Kuvaus

Tuotteen Eldom TO265 NELE leivänpaahdin musta kuvaus


Eldom TO265 NELE leivänpaahdin musta

Jos etsit tyylikästä ja kätevää leivänpaahdinta, Eldom TO265 NELE on täydellinen valinta. Sen musta ulkoasu sopii täydellisesti mihin tahansa keittiöön ja tuo ripauksen tyylikkyyttä aamiaisrutiineihisi.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Nopea ja tasainen paisto: Eldom TO265 NELE leivänpaahdin tarjoaa nopean ja tasaisen paiston, jotta voit nauttia täydellisesti paahtuneista leivistä joka kerta.
  • Säädettävä paahtotaso: Voit säätää leivänpaahtimen paahtotasoa omien mieltymystesi mukaan. Olipa haluat kevyesti paahtuneen leivän tai rapean paahtopinnan, Eldom TO265 NELE voi toteuttaa toiveesi.
  • Useita toimintoja: Leivänpaahdin tarjoaa useita käteviä toimintoja, kuten sulattamisen, uudelleenlämmityksen ja keskeyttämisen. Voit sulattaa ja paahtaa jäätyneet leivät, lämmittää jo paahtuneet leivät uudelleen sekä keskeyttää paahtamisen tarvittaessa.
  • Helppo puhdistus: Eldom TO265 NELE leivänpaahdin on helppo puhdistaa. Sen irrotettava murulokero kerää leivänmurut ja estää sotkun keittiössäsi.
  • Turvallinen käyttö: Leivänpaahdin on suunniteltu turvalliseksi käyttää. Siinä on automaattinen virrankatkaisu, ylikuumenemissuoja ja liukumattomat jalat, jotka pitävät sen vakaana käytön aikana.

Osta Eldom TO265 NELE leivänpaahdin mustana ja nauti herkullisista paahtoleivistä j

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 70 vrk 23 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.