Vantaan Antikvariaatti Oy
Olemme alan suurimpia toimijoita Suomessa. TUOTETIEDOISTA POIKETEN KIRJOJA EI VOI NOUTAA. Toimitamme tilatut tuotteet postin välityksellä hyvin pakattuina. Tiedustelut: huuto@vantaanantikvariaatti.fi, 050 362 6620.

Kuvaus

Elina Sadeniemi - Jouni Hyvönen : Isää etsimässä

Isää etsimässä -kirjoituskilpailun parhaimmistosta valitut vastaukset peilaavat kukin oman aikansa isäkuvaa. Kerrotaan sodan vaikutuksista perheeseen, isän raskaasta työtaakasta ja samaan työkulttuuriin kasvattamisesta. Muistoissa esiintyy myös läheinen, ajatteleva ja hullutteleva isä, jolta niin paljon jäi kysymättä. Kilpailuaineiston sukupolviketjussa saavat äänensä kuuluviin myös tämän päivän kasvattajat ja tulevat vanhemmat.

Painovuosi: 2002
Painos: 1.
Sivumäärä: 251
Sidosasu: Sidottu, kuvakannet
Kustantaja: SKS
Kieli: suomi

Sarja: Kansanelämän kuvauksia 60

Toimitus: Posti / Nouto

Varastopaikka: 527

Kun tilaat kirjojamme Huuto.netin kautta, saat Huuto.netiltä vastausviestin, joka sisältää maksuohjeet. Pyydämme maksamaan tilauksen viestissä olevien ohjeiden mukaan; postikulut sisältyvät kirjan hintaan. Postitamme kirjan heti, kun suorituksesi näkyy tilillämme. Voit halutessasi myös noutaa kirjan liikkeestämme Myyrmäestä, mutta varmistathan ensin, että kirja on jo saapunut varastolta noudettavaksi.

Yhteydenpito ja tiedustelut: vantaan.huuto@antikka.net / 050 362 6620.

YRITYS

Vantaan Antikvariaatti Oy on alan suurimpia toimijoita Suomessa. Varastossamme on yli 100.000 kirjaa. Kirjojamme on myynnissä myymälässämme Myyrmäessä sekä Antikka.netissä ja Huuto.netissä. Osallistumme myös alan messuille.

Lisätietoja: Vantaan Antikvariaatti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

20 €
Sulkeutuu 8 vrk 20 h 29 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 8 vrk 20 h 29 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.