Kuvaus

Elizabeth Georgen dekkareita suomennoksina hintaan 1 euro per kirja + toimituskulut (1 tai useampi kirja) 7 euroa  TAI kaikki 5 kirjaa: 4 euroa + toim. 7 euroa = 11 euroa (nimikkeet: katso lista alempana!)

  • Kirjat myydään yksitellen tai yhdessä
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetistä viestin joka sisältää myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Ilmoita sähköpostissa minkä/mitkä kirjat haluat ostaa ja maksa ohjeiden mukaan tai pyydä myyjältä lasku
  • HUOMIO: Jotkut kuvien kirjoista on jo myyty. Edelleen myytävänä olevat kirjat alempana listalla.

TÄSSÄ MYYTÄVÄT KIRJAT (kirjojen sisällöstä enemmän alempana):

  • 1) Elizabeth George: Viattomien kesken
  • 2) Elizabeth George: Vihollinen lähelläsi
  • 3) Elizabeth George: Mielessä petos
  • 4) Elizabeth George: Syntisen jäljillä
  • 5) Elizabeth George: Petturin muisti

Kirjojen esittely:

1) Elizabeth George: Viattomien kesken (alkuteos: Well-Schooled in Murder)

  • a) 1. painos 1990; kovakantinen kirja, kansipaperit, 447 sivua
  • a) pientä kulumaa kansipaperissa, muuten ok kuntoinen kirja

New Scotland Yardin rikoskomisario Thomas Lynley ja ylikonstaapeli Barbara Havers lopettelevat viikonlopun urakkaansa myöhään sunnuntaina, kun arvostetun yksityiskoulun opettaja saapuu pyytämään Lynleyn apua koulusta kadonneen pojan etsinnöissä.
 Samoihin aikoihin kolmetoistavuotias Matthew löydetään kuolleena Stoke Pogesin kaupungin lähellä sijaitsevan hautausmaan kivimuurin takaa. Alastomassa pojan ruumissa on kidutuksen jälkiä. Lynley ja Havers aloittavat raa’an murhan tutkimukset...

--------------

2) Elizabeth George: Vihollinen lähelläsi

  • WSOY, 2000: kovakantinen kirja, kansipaperit, 465 sivua
  • hyväkuntoinen kirja; kansipaperissa pintakulumaa

Suositun iltapäivälehden päätoimittaja Dennis Luxford on luonut uransa paljastamalla skandaaleja. Törkykeisarina tunnettu Luxford saa uhkauskirjeen, jossa vaaditaan, että säästääkseen tyttärensä hengen hänen on tunnustettava esikoisensa lehtensä etusivulla. Luxford hädin tuskin muistaa kymmenvuotiaan tyttärensä, eikä hän ole koskaan edes nähnyt tätä.

Tyttären äiti, hallituksen näkyvimpiin johtaviin virkailijoihin kuuluva apulaisvaltiosihteeri Eve Bowen kieltäytyy turvautumasta poliisiin. Eve väittää, että tytön sieppaus on Luxfordin viheliäinen juoni törkyjuttujen sarjassa, jonka avulla hän yrittää kaataa konservatiivihallituksen.

Lapsenryöstössä tapahtuu kuitenkin sellainen käänne, että Scotland Yard joutuu pian juttuun mukaan. Rikoskomisario Thomas Lynleyn ja hänen työkumppaninsa ylikonstaapeli Barbara Haversin tutkimukset vievät heidät Lontoon sydämestä Wiltshiren maaseudulle.

------------------------

3) Elizabeth George: Mielessä petos

  • WSOY, 2001: kovakantinen kirja, kansipaperit, 518 sivua
  • hyväkuntoinen kirja; Hieman vino selkä ja kansipaperissa pintakulumaa

Essexissä pakistanilaisen miehen kuolema kuohuttaa hiljaisen Balford-le-Nezin asukkaat herille. Rapistuneessa lomakaupungissa se on ensimmäinen "epäilyttävä kuolemantapaus" yli viiteen vuoteen. Uhri on pienen mutta voimistuvan aasialaisyhteisön jäsen Haytham Querashi, jonka ruumis löydetään rannalta sodanaikaisesta bunkkerista.

Lontoossa ylikonstaapeli Barbara Havers kiinnostuu kuolemantapauksesta pakistanilaisten naapuriensa takia ja järjestää itsensä mukaan tutkimuksiin, joista hänen on selviydyttävä tällä kertaa ilman pitkäaikaista kumppaniaan rikoskomissario Thomas Lynleytä.
Balfordissa kytevät roturistiriidat ja tilanne kärjistyy entisestään, kun kuolema paljastuu murhaksi. Havers huomaa selvittävänsä paitsi murhaa myös murhaajan mielenlaatua ja itseään läheisesti koskettavaa tapausta. Tutkimusten aikana hän joutuu näkemään kuinka hirvittävän hinnan ihmiset joutuvat maksamaan pettäessään muita ja ennen kaikkea itseään.

-----------------------------

4) Elizabeth George: Syntisen jäljillä

  • WSOY, 2002: kovakantinen kirja, kansipaperit, 448 sivua
  • hyväkuntoinen kirja; Hieman vino selkä ja kansipaperissa pintakulumaa

Calderin nummelta muinaisen kivikehän varjosta löydetään miehen ja naisen ruumiit. Molemmat ovat kuolleet väkivaltaisesti, vaikkakin eri tavoin. Naisuhri tunnistetaan Nicola Maideniksi. Hänen isänsä Andy Maiden työskenteli aikoinaan keskusrikospoliisin salaisimmassa yksikössä ja on rikoskomisario Thomas Lynleyn entinen kollega ja oppi-isä.

Lynley kutsutaan Derbyshireen tutkimaan järkyttävää tapausta. Hän ottaa mukaansa Winston Nkatan ja jättää pitkäaikaisen työparinsa Barbara Haversin Lontooseen etsimään tietoja miesuhrista. Havers on pahoillaan ja tuohtunut Lynleyn valinnasta. Lynley puolestaan riitaantuu vaimonsa Helenin kanssa, joka puolustaa Barbaraa.
Vähitellen rikoksen tutkijat ajautuvat syvälle arkaluonteiseen ja salattuun maailmaan, jossa kukaan ei ole aivan sellainen kuin päällepäin näyttäisi. Lynley huomaa, että jotkin asiat pystyvät ällistyttämään häntä vielä viidentoista rikospoliisivuoden jälkeenkin, ja ajatus painaa kuin kivi hänen sisintään.

----------------------------

5) Elizabeth George: Petturin muisti

  • WSOY, 2003: kovakantinen kirja, kansipaperit, 439 sivua
  • hyväkuntoinen kirja: kansipaperissa pintakulumaa

Huippumuusikko, viulun ihmelapsi Gideon Davies menettää kykynsä soittaa. Kesken Beethoven-esityksen katoaa muistista kaikki, mitä hän on osannut ja oppinut. Gideonin on löydettävä mennyt,matkustettava muistoihin ja selvitettävä, mitä 20 vuotta sitten todella tapahtui perheessä, joka silloin vielä oli koossa.

Vanha rikos limittyy uusiin, Lontoota kuohuttaviin automurhiin. Rikostutkijat Thomas Lynley, Barbara Havers ja Winston Nkata joutuvat murhaajaa takaa-ajaessaan palaamaan vuosikymmenien ajan vaiettuun henkirikokseen, josta tuomittukin on jo kärsinyt rangaistuksensa.

hakusanat: englantilaiset dekkarit jännitys murhat poikakoulut sisäoppilaitokset Englanti murhamysteerit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 23 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 79 vrk 23 h 6 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.