Kuvaus

Elizabeth G. Hainstock: Montessori från grunden

  • Replik, 1999: Inbunden bok, 177 sidor (originalets titel: The Essential Montessori) 
  • Slitage i prämens hörn och liten skrapskada på frampärmens yta. Förstättsbladets hörn har klippts bort. I gott skick och ren inuti.
  • PRIS: 4 euro + frakt 6 euro som spårbart paket inom Finland (utom Åland: se nedan) = 10 euro
  • GÖR SÅ HÄR: Klicka Osta = Köp, så får du ett automatiskt mejl från huutonet. Där hittar du säljarens epostadress och kontonummer. Betala boken/tidningen + fraktkostnaderna (= toimituskulut, som finns angivna i annonsen) eller be säljaren om räkning. Om du beställer flera objekt av samma säljare kan du vänta med att betala tills hela paketets innehåll är klart. Meddela säljaren vad paketet ska innehålla så skickar hen en räkning mejl.
  • Postpaket till Åland är dyrare än paket inom övriga Finland. T.ex. 7 euros paket till finska fastlandet kostar motsvaras av ca 12 euros postpaket till Åland eller 11 euros matkahuolto-paket till Mariehamn. Fråga säljaren om fraktkostnader utanför Finland.

Dagens skolor hemsöks av ständigt ökande problem. Allt fler elever tvingas samsas om allt färre lärare; läroplanerna avlöser varandra till och med snabbare än skolministrarna och osäkerheten om undervisningens inriktning, innehåll och utformning är ibland total. Det är alldeles för lätt att barnen hamnar på undantag -- och att det mycket ofta sker framgår inte minst tydligt av de ständiga larmrapporterna om minskande kunskaper och ökande lässvårigheter.

Men situationen är aldrig hopplös, betonar Elizabeth G Hainstock, som är en av Förenta staternas mest kända och respekterade experter på hemundervisning enligt Montessorimetoden. Föräldrar både kan och bör ta ett eget ansvar för sina barns utbildning. Och i sina böcker om Montessoripedagogikens alternativ visar hon enkelt och utförligt vad som är möjligt att åstadkomma.

 Montessori från grunden är en grundläggande, lättläst och fascinerande inledning till Maria Montessoris liv, verk och idéer.

 

sökord: pedagogik Montessoripedagogik Maria Montessori undervisning barn skolor skolan alternativa lärometoder lärare elever föräldrar böcker på svenska böcker faktaböcker barnets utveckling svårigheter i skolan inlärningssvårigheter

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 23 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 24 vrk 23 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.