Kuvaus

ELLA JA KAVERIT, 2013, DVD, kesto 78 min. Lisämateriaalit: 1) Näin tehtiin Ella ja kaverit –elokuva, 2) Kirjailija Timo Parvelan haastattelu. Ikäsuositus: S

Elokuva perustuu vuonna 2008 julkaistuun Ella ja Äf Yksi -kirjaan. Myyntilistojen huipulla keikkuvat Ella-kirjat ovat tuttuja jokaisen kouluikäisen perheessä. Ellan ja ystävysten seikkailu saa niin lapset kuin aikuisetkin hykertelemään, mutta osuu nauruhermon lisäksi myös ajan hermolle.

Näyttelijät
Pamela Tola
Ville Virtanen
Eero Milonoff
Kari Ketonen
Joseph Scarpinito
Armi Toivanen
Kalle Ylitalo
Ville Myllyrinne
Mikko Rokka
Mikko Erä-Esko
Tiina Weckström
Greta Steenvoorden
Joonas Kuokkanen
Jarno Virtanen
Leo Idman

Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen debytoi kokoillan elokuvan ohjaajana. Elokuvan tuotannosta vastaa Juha Wuolijoki ja Snapper Films, jonka edellinen koko perheen elokuva Joulutarina oli ilmestymisvuonna koko vuoden katsotuin kotimainen elokuva ja se on yhä kautta aikain laajimmalle levinnyt suomalainen näytelmäelokuva.

DVD on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti dvd:n postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4 euros, other countries 4 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,1 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 3,9 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,40 €
Sulkeutuu 7 vrk 9 h 55 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 4,40 € Sulkeutuu 7 vrk 9 h 55 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.