Kuvaus

Elokuva on hyvin tehty ja jännä, oli aivan pakko katsoa se loppuun ja silloin tajusin, myös maisemat olivat loistavan kauniita ja elokuvan juoni mielenkiintoinen, joskin vaatii hieman keskivertoa enemmän keskittymistä ja älyä...tämä onkin Espanja elokuva !

Kertoo Barcelonasta ja siellä hyvin tarmokas ja menestyvä liikemies Adrian , hänellä on kaikki asiat ihan hyvin, vaimo, perhe ja hän on taloudellisesti menestynyt, mitä vaan hän haluaa, sen hän saa !  Mutta yksi vakava heikkous hänellä on....ei se ei ole alkoholin liikakäyttö tai huume, vaan halu pelehtiä alastomana vieraan naisen kanssa sängyssä. No, nainen on hyvän näköinen espanjalainen ylpeä rotunainen, normaalisti voisi tuon "pikku virheen"  jotenkin ehkä liikemiespiiri hyväksyä, mutta sitten äkkiä onnettomuus ! Koko elämä on uhattuna, juorulehdet Espanjassa ovat ihan samaa rääväsuu tasoa, kuin Britanniassa ja lyhyt yksinkertainen kysymys kuuluu: " Valitseeko valehtelun tien  joka on täynnä tosiasioiden vääristelyä  ja peittämistä, vai avoin ja julkinen tuomio ?"  Valhe johtaa toiseen ja äkkiä koko elämä on yhtä valheiden verkkoa....kunnes saapuu hotellin oveen kolkuttamaan henkilö, joka haluaa kuulla vain totuuden, mikään muu ei kelpaa!  Voiko hän vielä selvitä valheella vai ei ?

Onko rikas ja kuuluisa myös automaattisesti sisältä ja sielultaan aivan p.....a ? Vai onko kaikki vain jonkun muun  tekaisemaa näytelmää, jossa mies halutaan saada koston avulla murskattua ?  Ihmishenkinen menetyksiä oman turhamaisuuden alttarille, vai oikeusmurha uhkaa syytöntä parkaa?

Hotellihuone, rahaa ja kaunis nainen makaa kuolleena lattialla  ....mies makaa samassa huoneessa myös ruumiin vieressä ja oveen kolkuttavat poliisit ...oliko huoneessa ollut joku kolmas näkymätön vieras vai ei ? Kuolleet eivät puhu. 

BR18AP801 Elokuva "Näkymätön Vieras " on espanjalainen, ääni esp tai saksa, texti saksaa. 106min sietämätöntä jännitystä ja tuskaa. BLU RAY laatua ja kuin uusi. Kansilehti ulkomaan kieltä....jännä !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. Yleensä ei kukaan huuda yhtä kpl video elokuvaa, vaan samalla postimaksulla tulee vaikka 10 DVD Blu Ray elokuvaa, joten maltti on valttia....pitää olla harkintaa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

. Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3,95 €
Sulkeutuu 33 vrk 15 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,95 € Sulkeutuu 33 vrk 15 h 7 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.