Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

39 askelta (1935)
The 39 Steps
aka The Thirty-Nine Steps ; 39 Degraus, Os ; 39 Stufen, Die ; 39 escalones ; 39 marches, Les ; 39 stegen, De

Vakooja on murhattu. Hänen seurassaan ollutta miestä epäillään, mutta tämän onnistuu välttää poliiseja aina siihen asti, kun ympäri Skotlantia käydyssä takaa-ajossa oikeat konnat lopulta paljastuvat. Tarinan ikimuistoista antia on Robert Donatin ja rikolliseksi Donatia luulevan Madeleine Carrollin välinen teräväkielinen naljailu, jota pidettiin pitkään saivartelevan vuoropuhelun ainoana oikeaoppisena tyylinä.

Upea jännityskomedia, jossa Hitchcock loihtii tunnelmaa ainutlaatuisilla tehokeinoillaan - tarkoilla kohtausten ajoituksilla ja synkän yllättävillä kuvakulmilla. Samoja tehokeinoja on myöhemmin käytetty ja jäljitelty useissa muissa elokuvissa.

Ohjaus:
Alfred Hitchcock

Käsikirjoitus:
John Buchan
Charles Bennett
Ian Hay

Näyttelijät:
Robert Donat
Madeleine Carroll
Lucie Mannheim
Godfrey Tearle
Peggy Ashcroft
John Laurie
Helen Haye
Frank Cellier
Wylie Watson
Gus McNaughton
Jerry Verno
Peggy Simpson
Ivor Barnard
Wilfrid Brambell
Pat Hagate

Maa: UK

Genre: Comedy / Drama / Mystery / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:33
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.