Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

8 rajua miestä (1979)
Steel
aka Look Down and Die ; Men of Steel ; Acero ; Des nerfs d'acier ; Sechs Männer aus Stahl

Amerikkalaiseen kaupunkiin rakennetaan pilvenpiirtäjää. Rakennusmestari Lou Cassidy kamppailee aikaa, pankkiluottoja ja hankalia työntekijöitä vastaan. Hän ottaa itse osaa hengenvaaralliseen työhön, mutta joutuu onnettomuuteen ja syöksyy kuolemaan
Rakennusmestarin tytär Cass päättää saattaa rakennushankkeen valmiiksi kaikista vaikeuksista huolimatta. Hän palkkaa työnjohtajaksi Mike Cattonin, joka puolestaan palkkaa maailman kovimman rakennusjengin saattamaan työn valmiiksi.
Pilvenpiirtäjän rakentaminen pääsee taas vauhtiin. Mutta monia esteitä on vielä jäljellä...

Ohjaus:
Steve Carver

Käsikirjoitus:
Leigh Chapman
Peter S. Davis
Rob Ewing
William N. Panzer

Näyttelijät:
Lee Majors
Jennifer O'Neill
Art Carney
Harris Yulin
George Kennedy
Redmond Gleeson
Terry Kiser
Richard Lynch
Ben Marley
Roger E. Mosley
Albert Salmi
Robert Tessier
Hunter von Leer
R.G. Armstrong
Joe De Nicola

Maa: USA

Genre: Action / Adventure / Crime / Drama

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2022 18:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.