Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Afrikan seikkailijat (1975)
Africa Express
aka Africa Expreß - Ein Teufelskerl in Africa ; Tropical Express

Supersankari Guiliano Gemma saa kokea, että mitä vaan voi sattua kun on rekkakuskina mustassa Afrikassa ja tarjoaa kyytiä naispuoliselle James Bondille, kauniille Ursula Andressille. Ursula ajaa takaa superroistoa Jack Palancea, mutta joutuukin tämän vangitsemaksi ja on vähällä joutua vesiputoukseen heitettäväksi. Giuliano tulee paikalle ystäviensä mustien sotureiden seurassa ja onnistuu palauttamaan järjestyksen hurjien taistelujen jälkeen ja korjaamaan kauniin Ursulan mukaansa. Mukana on myös mainio simpanssi Biba keittämässä soppaa, josta on riemua koko perheelle.

Ohjaus:
Michele Lupo

Käsikirjoitus:
Mario Amendola
Bruno Corbucci
Gabrielle Martin

Näyttelijät:
Giuliano Gemma
Ursula Andress
Jack Palance
Giuseppe Maffioli
Luciana Turina
Rossana Di Lorenzo
Nello Pazzafini
Gianni Vernucio
Romano Puppo
Werner John
Sergio Smacchi
Werner Doll
Roberto Dell'Acqua
Salvatore Alabiso

Maa: Italy / West Germany

Genre: Adventure

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
11 €
Sulkeutuu 5 h 35 min 10 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 11 € Sulkeutuu 5 h 35 min 10 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.