Tuote on myyty käyttäjälle Maraton49 hintaan 12 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Ashanti (1979)
aka Land of No Mercy ; Ashanti - seikkailu Afrikassa ; Porwanie

Englantilainen lääkäri ja hänen mustaihoinen vaimonsa, joka on samalla hänen kollegansa, ovat Yhdistyneiden Kansakuntien komennuksesta afrikkalaisessa kylässä. Yht'äkkiä arabialainen orjien metsästäjä iskee kyntensä kylään. Niiden joukossa, jotka viedään pois, on lääkärin vaimo.
Kaapattuja naisia ajetaan takaa läpi Afrikan mantereen, viidakon ja erämaan. Ehtiikö lääkäri pelastaa vaimonsa ennen kuin hänet myydään johonkin arabialaiseen prinssipalatsiin?
"Ashanti" on jännittävä seikkailufilmi. Se valaisee meille orjuuden modernia muotoa, sellaista, jota edelleen on olemassa.
Michael Caine näyttelee englantilaista lääkäriä ja Peter Ustinov tekee arabialaisesta orjakauppiaasta sekä koomisen että julman muotokuvan. Mukana ainutlaatuinen tähtikaarti, mm. Michael Caine, Peter Ustinov, Kabir Bedi, William Holden, Rex Harrison ja Omar Sharif.

Mitä mieltä kriitikot?
"Laajakankaalle tehty suurisuuntainen seikkailutarina. Ja loistavat tähdet."
DN
 
Ohjaus:
Richard Fleischer

Käsikirjoitus:
Stephen Geller
Alberto Vázquez Figueroa

Näyttelijät:
Michael Caine
Peter Ustinov
Kabir Bedi
Beverly Johnson
Omar Sharif
Rex Harrison
William Holden
Zia Mohyeddin
Winston Ntshona
Tariq Yunus
Tyrone Jackson
Akosua Busia
Jean-Luc Bideau
Olu Jacobs
Johnny Sekka

Maa: USA / Switzerland

Genre: Action / Adventure / Drama

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.