Tuote on myyty käyttäjälle tsiivone hintaan 5 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen vanha elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan aito pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Blue City - laiton kaupunki (1986)
Blue City aka Blue City - Staden bortom lagen ; Ciudad peligrosa ; Smutne miasto ; Vromiki politeia

"Breakfast Club" ja "Treffit Elmossa"-leffojen kuumat tähdet nyt hyytävässä jännäriuutuudessa!
Tämän kovan trillerin pääosissa ovat uusi tähti Judd Nelson ja Ally Sheedy ("Breakfast Club"). He metsästävät epätoivoista murhaajaa. Kun heittiö Billy Turner palaa kotikaupunkiinsa ei mikään ole ennallaan. Hänen isänsä on murhattu ja poliisia ei kiinnosta saadaanko syyllinen kiinni. Billy saa myös selville, että kaupunkia hallitsee nykyisin isän entinen liikekumppani - röyhkeä rikollinen, joka on ottanut haltuunsa Billyn isän liiketoimet ja nuoren vaimon.
Billy päättää yksin etsiä murhaajan käsiinsä. Panos on korkein mahdollinen. Hänen oma elämänsä!
    
Ohjaus:
Michelle Manning

Käsikirjoitus:
Ross Macdonald
Lukas Heller
Walter Hill

Näyttelijät:
Judd Nelson
Ally Sheedy
David Caruso
Paul Winfield
Scott Wilson
Anita Morris
Luis Contreras
Julie Carmen
Allan Graf
Hank Stone
Tommy Tiny Lister
Rex Ryon
Felix Nelson
Willard E. Pugh
Sam Whipple

Maa: USA

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.
Tarkoituksena ei ole pitää mitään myyntipuhetta mutta otathan huomioon, että suomalaiset elokuvajulisteet ovat yleensä harvinaisia (mutta kuitenkin halpoja verrattuna esimerkiksi USA:n julisteisiin, joista maksetaan jopa tuhansia dollareita) eikä niitä tule eteen säännöllisesti, jos koskaan. Tämä ostotilaisuus voi olla siis ainutlaatuinen. :)
elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustukseen sisustustaulu mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 15:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.