Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Fame - menestys (1980)
Fame
aka Hot Lunch ; Fama ; Fame - Der Weg zum Ruhm ; Saranno famosi ; Slawa ; Ston pyreto tis doxas

FAME - elokuva täynnä sykettä.
Ensin hän teki Keskiyön Pikajunan ja Bugsy Malonen, myöhemmässä vaiheessa elokuvat Myrskyävä Sydän ja Pink Floyd - The Wall. Tähän väliin sijoittuu useilla Oscareilla palkitun, englantilaisen ohjaajan Alan Parkerin kunnianosoitus kaikille nuorille taiteilijoille ja tähdenaluille, hänen kolmas elokuvansa FAME.
Fame on elokuva täynnä vauhtia ja väriä, elämää ja musiikkia, tanssia ja laulua. Se on kertomus kahdeksan oppilaan ensimmäisistä opiskeluvuosista koulussa nimeltään High School of Performing Arts, joka sijaitsee Manhattanilla New Yorkissa.
Alan Parker on tehnyt elämästä tässä koulussa ja sen oppilaista hienovireisen elokuvan, joka sykkii elämäniloa. Siinä on tunnetta ja tempoa, charmia ja sähäkkyyttä, aitoutta ja ajatusta.
Fame on elokuva, jota on ilo katsoa.
 
Ohjaus:
Alan Parker

Käsikirjoitus:
Christopher Gore

Näyttelijät:
Eddie Barth
Irene Cara
Lee Curreri
Laura Dean
Antonia Franceschi
Boyd Gaines
Albert Hague
Tresa Hughes
Steve Inwood
Paul McCrane
Anne Meara
Joanna Merlin
Barry Miller
Jim Moody
Gene Anthony Ray

Maa: USA

Genre: Drama / Music

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Sulkeutuu 6 h 37 min 19 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 8 € Sulkeutuu 6 h 37 min 19 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.