Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Fast & Furious 7
Furious 7 (2015)
Lajityyppi: Toiminta, jännitys
Ohjaaja: James Wan
Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Jason Statham, Djimon Hounsou

Hurjapäiset seikkailut ympäri maailmaa jatkuvat, kun tuttu tähtikaarti palaa Vin Dieselin, Paul Walkerin ja Dwayne Johnsonin johdolla elokuvassa Fast & Furious 7.

James Wan on ohjannut huippusuositun elokuvasarjan uuden osan, jossa nähdään jälleen myös suosikkinäyttelijät Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ja Lucas Black. Heidän lisäkseen mukana on joukko leffasarjassa ennennäkemättömiä kansainvälisiä tähtiä, kuten Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey ja Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel ja Michael Fottrell palaavat tuottajiksi, ja käsikirjoituksesta vastaa Chris Morgan.

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

hurjapäät elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva video juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio videovuokraamo vuokraamo vuokravideo myyntivideo videojuliste vhs dvd blu-ray bd vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 1.6.2024 11:09
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.