Tuote on myyty käyttäjälle Torsatti hintaan 9 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Takapuolella roiskeita. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Freejack (1992)
aka Freejack - Geisel der Zukunft ; Freejack: Sin identidad ; Freejack - In fuga nel futuro ; Freejack: Os Imortais ; Epiheirisi: 'Athanasia' ; Szabad préda
Ryhmä: Finnkino

"ALIENIN" JA "TOTAL RECALLIN" TUOTTAJAT OVAT TEHNEET UUDEN, FUTURISTISEN TOIMINTATRILLERIN!
Huikean jännityselokuvan tapahtumat sijoittuvat ensi vuosituhannelle. Kilpa-autoilija Alex Furlong joutuu auto-onnettomuuteen, mutta kukaan ei löydä hänen ruumistaan. Alex on juuri ennen kuolemaa kidnapattu ja siirretty aikojen läpi vuoteen 2009 - aikaan, jossa saasteet tuhoavat ihmisiä. Terveestä ihmiskehosta maksetaan mitä vain ja miljonääri Alex Candless on päättänyt ottaa sen Alexilta. Edessä on elämän ja kuoleman kujanjuoksu kun Alex pakenee vangitsijoiltaan - perässään häikäilemätön palkkionmetsästäjä Vacendak, joka ei anna periksi.

**** City-lehti

USKOMATON TEHOSTERALLI!

Ohjaus:
Geoff Murphy

Käsikirjoitus:
Robert Sheckley
Steven Pressfield
Ronald Shusett
Dan Gilroy

Näyttelijät:
Emilio Estevez
Mick Jagger
Rene Russo
Anthony Hopkins
Jonathan Banks
David Johansen
Amanda Plummer
Grand L. Bush
Frankie Faison
John Shea
Esai Morales
Wilbur Fitzgerald
Jerry Hall
Glen Trotiner
Jody Waddell

Maa: USA

Genre: Action / Crime / Sci-Fi / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
9 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 19:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.