Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

He ratsastivat yhdessä (1961)
Two Rode Together
aka Zwei ritten zusammen ; Cavalcarono insieme ; Deux cavaliers, Les ; Dos cabalgan juntos ; Dos cavalquen junts ; Misión de dos valientes

Uudisasukkaat perheineen ovat pystyttäneet telttakylänsä erään pienen linnakkeen ulkopuolelle. He haluavat linnakkeesta apua saadakseen takaisin intiaanien ryöstämät lapset. Mutta ratsuväki ei voi ratsastaa noin vain intiaanileiriin - se tietäisi sotaa.
McCabe (James Stewart) viettää rauhallista elämää pienen kaupungin sheriffinä, kun hän saa tehtävän. Hetken epäröityään hän ottaa sen vastaan - muhkeaa palkkiota vastaan.
Garrey (Richard Widmark) on nuori luutnantti ja hänellä ei ole valinnanvaraa - hänet komennetaan mukaan siviilivaatteisiin pukeutuneena pitämään McCabea silmällä.
Tehtävä on lähes mahdoton. Ensiksikin heidän täytyisi löytää lapset ja sen jälkeen yrittää saada heidät ulos hengissä. Nämä kaksi miestä ratsastavat yksin intiaanien maalla...
Todellinen lännenelokuva vanhan mestarin, John Fordin, ohjaamana. Jännittävä, viihdyttävä elokuva, jossa on runsaasti herkullisen nokkelaa sananvaihtoa Stewartin ja Widmarkin välillä.

Ohjaus:
John Ford

Käsikirjoitus:
Will Cook
Frank S. Nugent

Näyttelijät:
James Stewart
Richard Widmark
Shirley Jones
Linda Cristal
Andy Devine
John McIntire
Paul Birch
Willis Bouchey
Henry Brandon
Harry Carey Jr.
Olive Carey
Ken Curtis
Chet Douglas
Annelle Hayes
David Kent

Maa: USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.