Kuvaus

Aito ja alkuperäinen vanha elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan aito pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Five Corners (1987)

Kadun kasvot (Five Corners) on 1960-luvun New Yorkiin sijoittuva erikoinen draama, joka kuljettaa rinnakkain useita toisiaan koskettavia sivujuonia ja ihmiskohtaloita. Pääosaa, nuorta Lindaa, esittää Jodie Foster, ja häneen epätoivotun psykoottisesti rakastunutta Heinziä John Turturro. Muissa pääosissa näyttelevät Tim Robbins, Todd Graff ja Elizabeth Berridge.

Elokuvan tapahtumat sijoittuvat Bronxin kaupunginosaan, tarkemmin Five Corners -nimellä tunnettuun kulmakuntaan. Heinz on Lindan nuoruudentuttu, jonka epätoivoinen rakkaus Lindaa kohtaan on jäänyt vaille vastakaikua. Katkeroituneena Heinz on raiskannut Lindan ja joutunut vankilaan.

Nyt entistäkin psykoottisempi Heinz on päässyt vapaaksi ja palaa kulmakunnalle. Linda pyytää suojelusta ystävältään Harryltä, josta on kuitenkin tullut väkivallattoman vastarinnan kannattaja ja joka aikoo lähteä etelävaltioihin tukeakseen mustien kansalaisoikeustaistelua. Lisäksi Lindan avunpyyntö aiheuttaa sen, että Lindaa nykyisin piirittävä James käy ikävän mustasukkaiseksi. Uhkaavaksi tilanne käy, kun aina vain mielipuolisemmin käyttäytyvä Heinz sieppaa Lindan vangikseen.

Neljän nuoren päähenkilön ohella elokuvassa on useita muita sivuhahmoja, kuten liimaa haisteleva tyttökaksikko, joka lähtee vaarallisia temppuja harrastavan poikaparin matkaan. Seutua kummastuttavat myös oudot tapot, kun tuntematon ammuskelija lähettää nuolia ohikulkijoiden selkään.

Kadun kasvot valmistui George Harrisonin tuottamana, ja luonnollisesti elokuvassa kuullaan myös Beatles-sävelmiä. Draaman on ohjannut Tony Bill.

Ohjaaja: Tony Bill
Valmistumisvuosi: 1987
Maat: Iso-Britannia
Yhdysvallat
Tuotanto: HandMade Films
Laji: Pitkä fiktio, fiktio
Muut nimet: Kadun kasvot (suomenkielinen nimi)
Storstadens ansikte (ruotsinkielinen nimi)
 
Näyttelijät:
Jodie Foster - Linda
Tim Robbins - Harry
Todd Graff - James
John Turturro - Heinz

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.
Tarkoituksena ei ole pitää mitään myyntipuhetta mutta otathan huomioon, että suomalaiset elokuvajulisteet ovat yleensä harvinaisia (mutta kuitenkin halpoja verrattuna esimerkiksi USA:n julisteisiin, joista maksetaan jopa tuhansia dollareita) eikä niitä tule eteen säännöllisesti, jos koskaan. Tämä ostotilaisuus voi olla siis ainutlaatuinen. :)
elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen tampere jyväskylä taulu sisustus sisustukseen sisustustaulu mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste olohuone makuuhuone huone baari kotibaari kahvila kuppila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
3 €
Sulkeutuu 7 h 56 min 46 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 3 € Sulkeutuu 7 h 56 min 46 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.