Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kesäkaverit
Draama, Kotimainen

Rusketu, päätä mitä teet syksyllä, älä rakastu
Vuosia ulkomailla tarjoilijana työskennellyt Iiris palaa Suomen Hankoon kesäksi, koska hänen paras kaverinsa Karoliina on hankkinut heille sieltä kesätyöt kahvilasta. Tytöt ystävystyvät omalaatuisen työkaverinsa, Eevan, kanssa, ja pääsevät asumaan tämän tädin rantahuvilalle. Suunnitelmissa on viettää huoleton kesä kavereiden kanssa juhlien ja rantaelämästä nauttien, ilman stressiä ja mieluiten ilman miehiä. Sellainen Tyttökesä.
Suunnitelmasta on kuitenkin yllättävän hankalaa pitää kiinni, kun tulevaisuus ahdistaa ja aikuisuus kaatuu muutenkin päälle. Kesän aikana Iiris, Karoliina ja Eeva joutuvat jokainen hyväksymään vaikeitakin asioita itsestään ja elämästään. Ja se miehetön kesäkin jää sitten kuitenkin pelkästään ideatasolle.
Onneksi on kuitenkin aurinko ja meri ja ranta ja vieressä ovat ystävät, jotka seisovat rinnalla loppuun asti.
Kesäkaverit on elokuva ystävyydestä ja ”ehkä parhaasta kesästä ikinä”.

Ensi-ilta: 1.8.2014
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Inari Niemi
Pääosissa: Anna Paavilainen, Iina Kuustonen, Minka Kuustonen, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Sampo Sarkola, Matleena Kuusniemi, Eero Ritala

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:44
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.