Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kosto on kova (1970)
Darker Than Amber
aka Ekviastai tou mesonyhtiou ; Grande caldo per il racket della droga ; Más oscuro que el ámbar ; McGee, der Tiger ; Vittnet är kallt

Travis McGee ei ole mikään tavallinen yksityisetsivä eikä liioin mikään tyhmänrohkea seikkailija. Hän tarjoaa palveluksiaan henkilöille, jotka eivät saa heille kuuluvia rahoja laillisesti tai muuten omin avuin. Yleensä Travis ottaa vastaan tehtävän, kunhan asiakas tarjoaa kunnon palkkion, mikä takaa sen, että Travis myös onnistuu asian hoitamisessa.
Travis on ystävänsä kanssa kalastolomassa, kun asiakas kirjaimellisesti tipahtaa taivaalta suoraan hänen käsiinsä. Itse asiassa kaksi roistoa on heittänyt kauniin Vangie Bellemerin sillalta, eikä tarkoituksena suinkaan ole, että tämä nousisi enää elävänä pinnalle.
Travis poimii pudonneen tytön veneeseensä. Sitä hän joutuu kyllä katkerasti katumaan, sillä roistot eivät jätä murhan suorittamista puolitiehen - eikä Travis, joka on ottanut tytön suojelukseensa, jätä kostamatta.

Ohjaus:
Robert Clouse

Käsikirjoitus:
John D. MacDonald
Ed Waters

Näyttelijät:
Rod Taylor
Theodore Bikel
Suzy Kendall
Ahna Capri
William Smith
Janet MacLachlan
Robert Phillips
Jane Russell
James Booth
Oswaldo Calvo
Sherry Faber
Marcia Knight
James H. Frysinger
Harry A. Wood
Jack Nagle

Maa: USA

Genre: Action / Drama / Mystery / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 17:41
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.