Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kramer vastaan Kramer (1979)
Kramer vs. Kramer
aka Kramer Versus Kramer ; Kramer contre Kramer ; Kramer gegen Kramer ; Kramer Contra Kramer ; Kramer Neged Kramer ; Kramer contra Kramer

Tämä elokuva on koskettanut monia ihmisiä ympäri maailmaa — enemmän kuin muut. Se ei ole saavuttanut vain yleisömenestystä vaan myös Oscarpalkinnon parhaana filminä, parhaasta ohjauksesta, käsikirjoituksesta, pääosasta ja sivuosasta. Ennen kaikkea se on rehellinen ja hyvin liikuttava tarina. Miljoonien ihmisten tunteet ovat kuohuneet sen takia.
Ted Kramer (Dustin Hoffman) on hyvin urallaan menestynyt mainosmies. Kun hänen vaimonsa Joanna Kramer (Meryl Streep) jättää hänet ja heidän poikansa Billyn (Justin Henry), Ted luopuu urastaan. Voidakseen omistautua kokonaan 7-vuotiaalle pojalleen. Alussa se on vaikeaa. Mutta vähitellen molemmat alkavat selviytyä uudessa elämässään. Isästä ja pojasta tulee tovereita. Mutta eräänä päivänä äiti palaa ja vaatii lapsen huoltoa itselleen. Syntyy katkera kamppailu ”Kramer vastaan Kramer”.
Hieno filmi! Kaikenikäisille! Kertomus etenee hyvin ja näyttelijäsuoritukset ovat erinomaisia. Eikä pikkuinen, viehättävä Justin Henry vetoa suinkaan vähiten meihin. Et unohda tätä elokuvaa koskaan!

Ohjaus:
Robert Benton

Käsikirjoitus:
Avery Corman
Robert Benton

Näyttelijät:
Dustin Hoffman
Meryl Streep
Jane Alexander
Justin Henry
Howard Duff
George Coe
JoBeth Williams
Bill Moor
Howland Chamberlain
Jack Ramage
Jess Osuna
Nicholas Hormann
Ellen Parker
Shelby Brammer
Carol Nadell

Maa: USA

Genre: Drama

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.