Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Kuumaa kamaa (1979)
Hot Stuff
aka Fourgueurs, Les ; Goracy towar ; Heiße Ware ; Heta prylar ; Materia caliente ; Roba che scotta

Ernie ja Doug ovat miamilaisia poliiseja. Joka päivä he nappaavat muutamia roistoja ja joka päivä nämä samaiset roistot pääsevät ulos nokkelien asianajajien avulla.
Ernie ja Doug miettivät asiaa ja päättävät, että heidän on löydettävä niin vedenpitävät todisteet roistoja vastaan, että yksikään asianajaja ei voi asialle yhtään mitään. He päättävät avata oman varastetun tavaran keskuksen ja ryhtyvät ostamaan varastettua tavaraa.
Asiakkaita alkaa tulvia ja keskukseen piilotetut kamerat ja nauhurit rekisteröivät kaiken. Todisteita kertyy kasapäin ja kasapäin kertyy myös kaikennäköistä kamaa, mitä asiakaspiiri jatkuvasti tuo sisään.
Liikeasiat sujuvat todella hyvin - liiankin hyvin. Sitä mieltä on mafia, joka ei pidä kilpailusta näillä markkinoilla. Mafia lähettää pari todellista kovanaamaa nyrkkirautoineen "vierailulle" Ernien ja Dougin luo...
Tosi hauskoja ja riemastuttavia tyyppejä komediassa, jossa on kasapäin villiä huumoria.

Ohjaus:
Dom DeLuise

Käsikirjoitus:
Michael Kane
Donald E. Westlake

Näyttelijät:
Dom DeLuise
Suzanne Pleshette
Jerry Reed
Ossie Davis
Luis Avalos
Marc Lawrence
Richard Davalos
Alfie Wise
Bill McCutcheon
Sydney Lassick
Barney Martin
Pat McCormick
Sid Gould
Carol Arthur
Peter DeLuise

Maa: USA

Genre: Comedy

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.