Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste x3, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Kolme erilaista, kaikki kuuluu kauppaan! Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Macho Callahan - kuoleman kätyri (1970)
Macho Callahan

Tämä vaikuttava ja todenmukainen Villin Lännen elokuva kertoo väkivaltaisesta miehestä, Macho Callahanista, joka oppi hellyyden liian myöhään.
Amerikka taistelee armottoman ja verisen sisällissodan kuorissa - asia, johon Callahan ei halua osallistua.
Callahan viettää vuoden armeijan likaisella vankileirillä, onnistuu pakenemaan ja vannoo kostoa miehelle, joka tuomitsi hänet sinne.
Pakomatkallaan hän murhaa kylmäverisesti armeijan upseerin ja raiskaa tämän lesken. Lopulta Callahan valloittaa lesken, mutta menneisyys ja palkkionmetsästäjät saavuttavat Macho Callahanin.

Ohjaus:
Bernard L. Kowalski

Käsikirjoitus:
Richard Carr
Cliff Gould

Näyttelijät:
David Janssen
Jean Seberg
Lee J. Cobb
James Booth
Pedro Armendáriz Jr.
David Carradine
Bo Hopkins
Anne Revere
Richard Anderson
Diane Ladd
Matt Clark
Richard Evans
Cyril Delevanti
William Bryant
Robert Morgan

Maa: Mexico / USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.