Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Minä olen tuomari (1982)
I, The Jury
aka I, the Jury ; Ich, der Richter ; Død over morderen ; Gyilkos bábu ; Io, la giuria ; J'aurai ta peau

Yksityisetsivä Mike Hammerilla on oma yksityinen moraalinsa ja oikeustajunsa. Hän on katujen kasvatti, joka pitää papukaijoista, trooppisista kaloista, makeisista ja naisista - eikä välttämättä tässä järjestyksessä. Kun hänen paras ystävänsä, yksikätinen armeijan aikainen kaverinsa, murhataan raa'asti, Hammer päättää kostaa. Tämä ei ilahduta hänen uskollinsta sihteeriään Veldaa eikä poliisipäällikkö Pat Chambersia, jotka molemmat pelkäävät hänen henkensä puolesta. Hammer seuraa vaarallisia, verentahrimia jälkiä ja löytää matkalla aivopesua, vaarallisia huumeita, seksiorgioita ja poliittisia murhia.
Kuinka hän lopulta onnistuu murhaajan löytämisessä, siitä kertoo tämä Mickey Spillanen kuulun romaanin uusi, rajun väkivaltainen filmiversio.

Ohjaus:
Richard T. Heffron

Käsikirjoitus:
Larry Cohen
Mickey Spillane

Näyttelijät:
Armand Assante
Barbara Carrera
Laurene Landon
Alan King
Geoffrey Lewis
Paul Sorvino
Judson Earney Scott
Barry Snider
Julia Barr
Jessica James
Frederic Downs
Mary Margaret Amato
F.J. O'Neil
William G. Schilling
Robert Sevra

Maa: USA

Genre: Crime / Drama / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Sulkeutuu 5 h 20 min 40 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 20 € Sulkeutuu 5 h 20 min 40 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.