Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 60x40 +/- pari senttiä. Kunto kuvanmukainen.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Paljain jaloin puistossa (1967)
Barefoot in the Park
aka Barfuß im Park ; Descalzos en el parque ; Pieds nus dans le parc ; A piedi nudi nel parco ; Barfota i parken ; Descalços no Parque

Kun "suuri rakkaus" muuttaa sisään, tarvitaan tilaa!
Tämä Neil Simonin kirjoittama komedia ja Broadway-menestys kertoo nuoresta parista Corie ja Paul Bratterista (Jane Fonda ja Robert Redford). He ovat säteilevän onnellisia muuttaessaan ensimmäiseen asuntoonsa, vanhanaikaiseen yksiöön, joka sijaitsee neljännessä kerroksessa talossa, jossa ei ole edes hissiä.
Päivät kuluvat onnen huolettomassa huumassa, kunnes arki astuu esiin tuoden mukanaan ensimmäisen riidan. Nyt alkavat väärinymmärrykset ja hassunkuriset kommellukset. Kun Corie ja Paul ottavat yhteen, on naurussa pitelemistä.
Mukana kuvioissa ovat Robert Redford, Jane Fonda, Charles Boyer ja Mildred Natwick. Ohjaus on Gene Saksin. Perustuu Neil Simonin kirjoittamaan näytelmään.

Ohjaus: Gene Saks
Käsikirjoitus: Neil Simon

Näyttelijät:
Robert Redford
Jane Fonda
Charles Boyer
Mildred Natwick
Herb Edelman
Mabel Albertson
Fritz Feld
James Stone
Ted Hartley
Billie Bird
Paul E. Burns
Art Gilmore
John Indrisano
Doris Roberts

Maa: USA
Genre: Comedy / Romance

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
24 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 17:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.