Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 60x40. Kunto kuvanmukainen.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Paluu tulevaisuuteen osa II (1989)
Back to the Future Part II
aka Paluu tulevaisuuteen II ; Paradox ; Retour vers le futur II ; Tillbaka till framtiden II ; Zurück in die Zukunft Teil II

Nyt se on täällä! Jännittävä jatko kaikkien aikojen seikkailuelokuvalle.
Michael J. Fox ja Christopher Lloyd jatkavat seikkailujaan rooleissaan Marty McFlyna ja tri Brownina. Edessä on vauhdikas seikkailu, jonka on tuottanut Steven Spielberg ja ohjannut Robert Zemeckis.
Martyn ja Proffan vallaton vierailu vuoteen 2015 tuntuu ratkaisevan McFlyn suvun tulevien sukupolvien ongelmat. Mutta kun kumppanukset palaavat kotiin, huomaavat he että joku muukin on sormeillut aikakonetta. Tämä joku on matkustanut High Valleyhin ja muuttanut vuoden 1985 varsinaiseksi painajaiseksi. Ainoa pelastus on palata uudestaan vuoteen 1955 ja pelastaa tulevaisuus.
Tässä elokuva kaikille toiminnan ja seikkailun ystäville! Time Magazine on kuvannut elokuvaa seuraavasti: ..."täynnä mielikuvitusta ja yllätyksiä..."

Ohjaus:
Robert Zemeckis

Käsikirjoitus:
Robert Zemeckis
Bob Gale

Näyttelijät:
Michael J. Fox
Christopher Lloyd
Lea Thompson
Thomas F. Wilson
Elisabeth Shue
James Tolkan
Jeffrey Weissman
Casey Siemaszko
Billy Zane
J.J. Cohen
Charles Fleischer
E. Casanova Evans
Jay Koch
Charles Gherardi
Ricky Dean Logan

Maa: USA
Genre: Action / Adventure / Comedy / Family / Sci-Fi / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
60 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 16:54
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.