Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Slam Dance - kalmantanssi (1987)
Slam Dance
aka Dançando Com o Perigo ; Madrugada em Chamas ; Sin vía de escape ; Slamdance, il delitto di mezzanotte

Pilapiirtäjä Charles Drood (TOM HULCE elokuvasta "Amadeus") joutuu keskelle rikosvyyhtiä kun salaperäinen Yolanda (VIRGINIA MADSEN), jota hän on tapaillut, tapetaan. Droodia aletaan epäillä naisen murhasta. Hän saa kimppuunsa sekä poliisit, että hämäräperäiset tyypit, jotka murtautuvat hänen asuntoonsa ja pahoinpitelevät hänet.
Drood alkaa itse etsiä Yolandan tappajaa ja saa selville, että nainen olikin prostituoitu nimeltään Nancy Barron ja mukana suuressa seksiskandaalissa, johon olivat sekaantuneet tärkeät poliitikot ja poliisit, mm. Yolandan murhaa tutkiva Smiley (HARRY DEAN STANTON).
Drood tajuaa, että hänet yritetään lavastaa syylliseksi ja hänen on löydettävä tiensä ulos, jotta tämä kuolemantanssi ei jäisi hänen viimeisekseen...

"onnistunut rikoselokuva"
A.L./KATSO

"...pitää katsojan aistit koko ajan hereillä."
M.F./HELSINGIN SANOMAT

Ohjaus:
Wayne Wang

Käsikirjoitus:
Don Keith Opper

Näyttelijät:
Virginia Madsen
Tom Hulce
Mary Elizabeth Mastrantonio
Adam Ant
Sasha Delgado
Judith Barsi
Rosalind Chao
Joshua Caceres
Don Keith Opper
Herta Ware
Marty Levy
Jon C. Slade
John Doe
Julian Deyer
Dennis Hayden

Maa: UK / USA

Genre: Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.