Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

South Park: Isompi, pidempi & leikkamaton
Komedia vuodelta 1999, ohjaus Trey Parker ja Matt Stone, pääosissa Trey Parker ja Matt Stone.
1 Oscar-ehdokkuus 1999.

Kyle, Stan, Kenny ja Cartman on per...soonallisten 8-vuotiaiden jengi pienessä South Parkin kaupungissa jossakin Utahin ja Kansasin välimailla. Kaupunkiin saapuu lapsilta kielletty elokuva, ja nelikon on pakko nähdä se! Leffa tekee tenaviin niin suuren vaikutuksen, että suusta sinkoilee solkenaan rivouksia. Siitäkös aikuiset raivostuvat, mutta sehän vain lisää vettä myllyyn. Tämä tietää sotaa! "South Park: isompi, pidempi & leikkaamaton" on herkullisen härski ja ehdottoman räävitön piirretty komedia, joka perustuu kulttiaseman saavuttaneeseen tv-sarjaan South Park. Tiukkapipoläskipersenipottajat älkööt vaivautuko!

Suomenkielinen nimi
South Park: Isompi, pidempi & leikkaamaton

Alkuperäinen nimi
South Park: Bigger, Longer & Uncut

Genre
Komedia

Tuotantomaa
USA

Ensiesitysvuosi
1999

Ohjaus
Trey Parker
Matt Stone

Käsikirjoitus
Trey Parker
Matt Stone

Näyttelijät
Trey Parker
Matt Stone
Mary Kay Bergman
Isaac Hayes

Studio
Warner Bros

Ensi-ilta
2000-02-23

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 18:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.