Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Kaksipuolinen.
Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia; kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Straight Outta Compton
Draama, Musiikki

Vuonna 1987 viisi nuorta miestä muutti oman turhautumisensa elämiseen yhdessä Yhdysvaltain vaarallisimmista paikoista brutaalin rehellisiksi riimeiksi, rankoiksi biiteiksi ja musiikiksi josta tuli uuden sukupolven ääniraita. Straight Outta Compton vie katsojat takaisin sinne, mistä kaikki alkoi. Se on tositapahtumiin perustuva elokuva siitä, miten joukko kapinallisia nousi auktoriteetteja vastaan aseinaan vain sanoituksensa, asenteensa ja lahjakkuutensa, ja muodosti maailman vaarallisimman rap-yhtyeen nimeltä N.W.A. Kertoessaan elämästä omilla kulmillaan he tulivat käynnistäneeksi vallankumouksen, jonka vaikutukset tuntuvat yhä tänäkin päivänä.
Elokuvan Straight Outta Compton pääosissa nähdään Ice Cuben, Dr. Dren ja Eazy-E:n rooleissa O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins ja Jason Mitchell. Ohjauksesta vastaa F. Gary Gray (The Italian Job). Elokuvan ovat tuottaneet alkuperäiset N.W.A.-ryhmän jäsenet Ice Cube ja Dr. Dre, sekä Tomica Woods-Wright, Matt Alvarez ja Gray ja Scott Bernstein. Will Packer sekä Adam Merims, David Engel, Bill Straus, Thomas Tull ja Jon Jashni toimivat elokuvan vastaavina tuottajina.

Ensi-ilta: 2.10.2015
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: F. Gary Gray
Pääosissa: O’Shea Jackson, Corey Hawkins, Jason Mitchell, Neil Brown Jr., Aldis Hodge, Paul Giamatti

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, kahvilaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish movie poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
11 €
Sulkeutuu 2 vrk 14 h 12 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Hinta nyt 11 € Sulkeutuu 2 vrk 14 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.