Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 60x40. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Tähtien sota Special Edition (1977, 1997)
Star Wars - Special Edition
aka Adventures of the Starkiller: Episode 1 - The Star Wars ; Guerra de las estrellas, La ; Star Wars, Episode IV: A New Hope, from the Journal of the Whills ; Star Wars: Episode IV - A New Hope ; The Adventures of Luke Starkiller as Taken from the 'Journal of the Whills': Saga I - Star Wars ; The Star Wars

Kauan, kauan sitten eräällä galaksilla kaukana avaruudessa......
Princessa Leia joutuu pahojen keisarillisten joukkojen vangiksi. Joukkio varastaa keisarikunnan kauheimman aseen, "Kuolemantähden," piirustukset. Ainoat, jotka onnistuvat pakenemaan hyökkäystä ovat robotit R2D2 ja C-3PO. Eräällä toisella planeetalla robotit tapaavat Luke Skywalkerin ja vanhan keisarillisen ritarin Ben Kenobin.
Kenobi opettaa Lukelle, kuinka Voimaa voidaan käyttää Hyvän puolustamiseen, ja yhdessä he aloittavat taistelun Pahaa Voimaa vastaan. Fantastinen avaruusseikkailu, joka tapahtuu kaukana mielikuvituksen rajojen takana. Eräs elokuvan suurimmista menestyksistä, jonka jatko-osat tekevät jatkuvasti uusia katsojaennätyksiä.

Ohjaus:
George Lucas

Käsikirjoitus:
George Lucas

Näyttelijät:
Mark Hamill
Harrison Ford
Carrie Fisher
Peter Cushing
Alec Guinness
Anthony Daniels
Kenny Baker
Peter Mayhew
David Prowse
James Earl Jones
Phil Brown
Shelagh Fraser
Jack Purvis
Alex McCrindle
Eddie Byrne

Maa: USA

Genre: Action / Adventure / Family / Fantasy / Sci-Fi


Imperiumin vastaisku Special Edition (1980, 1997)
The Empire Strikes Back Special Edition
aka Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back; Imperio contraataca, El ; Império Contra-Ataca, O ; A Birodalom visszavág ; Emperia Maka Shenit, Ha- ; Empire contre-attaque, L' ; Guerra de les galàxies: L'Imperi contraataca, La

USKOMATON AVARUUSSEIKKAILU!

George Lucas on Steven Spielbergin ohella Hollywoodin kaikkien aikojen menestyksekkäin ohjaaja. Yhdessä ja erikseen he ovat luoneet kaikkien aikojen kymmenestä katsotuimmasta elokuvasta peräti seitsemän. Näistä IMPERIUMIN VASTAISKU on E.T.:n ja TÄHTIEN SODAN kahden muun osan jälkeen neljäntenä (1985).

IMPERIUMIN VASTAISKU on George Lucasin TÄHTIEN SOTA-trilogian toinen osa. Lucas ei ohjannut sitä itse, vaan antoi tämän tehtävän Hollywoodin veteraanille Irvin Kershnerille. Tuotannosta vastasi Lucasin toinen yhteistyökumppani Gary Kurtz, joka piti langat käsissään ykkösosassakin. George Lucas kuitenkin valvoi koko projektia alusta loppuun saakka tarkistaen, että tarina, jonka hän oli kehittänyt yhdessä Lawrence Kasdanin kanssa, siirtyi valkokankaalle hänen haluamallaan tavalla. IMPERIUMIN VASTAISKU on kokonaan tuotettu Lucasfilm Ltd.:n varoilla ja se on historiallinen siksikin, että se on ensimmäinen elokuva, jonka ennennäkemättömät ja -kokemattomat erikoistehosteet ovat peräisin Industrial Light & Magicista. Tästä Lucasfilmin kokeellisesta elokuvalaboratoriosta on sittemmin tullut instituutio.

IMPERIUMIN VASTAISKUSSA tapaamme kaikki TÄHTIEN SODASTA tutut ystävämme seikkailussa, joka on, jos mahdollista, vielä jännittävämpi, kiehtovampi ja vauhdikkaampi kuin sen edeltäjä. LUKE SKYWALKERIN, HAN SOLON, PRINCESS LEIAN sekä R2-D2:n ja C-3PO:n ohella IMPERIUMIN VASTAISKUSSA on kaksi uutta päähahmoa. Toinen on avaruuskaivoksen päällikkö LANDO CALRISSIAN, jota näyttelee Billy Dee Williams, toinen YODA, josta tulee LUKE SKYWALKERIN oppi-isä LUKEN jatkaessa isänsä etsintöjä halki avaruuden. Ja taistelu avaruuden herruudesta REBEL-vapaustaistelijoiden ja IMPERIAL FORCES-joukkojen välillä sen kuin kiihtyy.

Ohjaus:
Irvin Kershner

Käsikirjoitus:
George Lucas
Leigh Brackett
Lawrence Kasdan

Näyttelijät:
Mark Hamill
Harrison Ford
Carrie Fisher
Billy Dee Williams
Anthony Daniels
David Prowse
Peter Mayhew
Kenny Baker
Frank Oz
Alec Guinness
Jeremy Bulloch
John Hollis
Jack Purvis
Des Webb
Clive Revill

Maa: USA

Genre: Action / Adventure / Fantasy / Sci-Fi


Jedin paluu Special Edition (1983, 1997)
Return of the Jedi Special Edition
aka Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi; Blue Harvest ; Revenge of the Jedi ; Star Wars VI: Return of the Jedi ; Star Wars: Episode VI - Revenge of the Jedi ; Regreso del Jedi, El ; Retorno del Jedi, El

IMPERIUMI PAKOTETAAN POLVILLEEN!

TÄHTIEN SOTA - trilogia jatkuu! Lasermiekat iskevät tulta, Millennium Falcon kiitää läpi hyperavaruuden, ja galaksin oliot valmistautuvat taisteluun Imperiumin joukkojen sortoa vastaan tässä kaikkien aikojen suosituimman avaruustrilogian kolmannessa osassa. Rebel-vapaustaistelijat suunnittelevat hyökkäystä Imperiumin uutta, valtavan tuhoisaa Kuoleman Tähteä vastaan.

Han Solo (Harrison Ford) makaa yhä syväjäädytettynä maailmankaikkeuden vastenmielisimmän roiston, Jabba the Huttin erämaalinnakkeessa. Princess Leia (Carrie Fisher) on myös joutunut Jabban orjaksi. Luke Skywalker (Mark Hamill) on nyt Jedi-ritari. Hän saa ystävänsä vapautettua, ja yhdessä he liittyvät hyökkäystä suunnitteleviin vapaustaistelijoihin. Luke tietää, ettei hänestä tule kunnollista Jedi-ritaria ennen kuin ratkaiseva taistelu Darth Vaderia vastaan on käyty. Vader on vannonut voittavansa Luken Voiman pimeälle puolelle...

Mukana seikkailuissa ovat vanhat suosikit Chewbacca, Yoda, mainiot robotit R2-D2 ja C-3PO sekä Lando Calrissian (Billy Dee Williams). Jännittäviin uutuuksiin kuuluu mm. suloiset Ewokit. Erikoistehosteet ovat jälleen omaa luokkaansa ja tarjoavat mahtavia elämyksiä katsojille. JEDIN PALUU onkin epäilemättä jännittävin ja vauhdikkain tähänastisista TÄHTIEN SOTA -seikkailuista!

Ohjaus:
Richard Marquand

Käsikirjoitus:
George Lucas
Lawrence Kasdan

Näyttelijät:
Mark Hamill
Harrison Ford
Carrie Fisher
Billy Dee Williams
Anthony Daniels
Peter Mayhew
Sebastian Shaw
Ian McDiarmid
Frank Oz
James Earl Jones
David Prowse
Alec Guinness
Kenny Baker
Michael Pennington
Kenneth Colley

Maa: USA

Genre: Action / Adventure / Fantasy / Sci-Fi

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 17:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.