Tuote on myyty käyttäjälle Tapio81L hintaan 13 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Tietokone (1969)
Computer Wore Tennis Shoes, The
aka Datatrubbel ; Il computer con le scarpe da tennis ; Komputer teniszcipöben ; Mi cerebro es electrónico ; Superhirn in Tennisschuhen ; Minäkö tietokone?

Dexter Reilly on melko tavanomainen nuorukainen - siihen päivään saakka, jolloin hänen kunnianarvoisiaan, vanhaan opinahjoonsa hankitaan käytetty tietokone.
Virheen takia kaikki tietokoneen tiedot siirtyvät Dexter-paran aivoihin, ja hän osoittautuukin yllättäen neroksi. Kaikki tahtovat nähdä hänet - kuulla häntä - koskettaa häntä.
Erityiseninnokas häntä tapaamaan on se rosvokopla, joka aiemmin käytti tietokonetta laittomissa vedonlyöntipuuhissaan. Koko tilanne alkaa käydä mielettömäksi, ja Dexterin hartain toive on muuttua taas siksi vaatimattomaksi opiskelijanuorukaiseksi, joka hän alunpitäen oli.

Ohjaus:
Robert Butler

Käsikirjoitus:
Joseph L. McEveety

Näyttelijät:
Kurt Russell
Cesar Romero
Joe Flynn
William Schallert
Alan Hewitt
Richard Bakalyan
Debbie Paine
Frank Webb
Michael McGreevey
Jon Provost
Frank Welker
Alexander Clarke
Bing Russell
Pat Harrington Jr.
Fabian Dean

Maa: USA

Genre: Family / Comedy

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
13 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:18
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.