Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Tropiikin sudet (1980)
When Time Ran Out...
aka The Day the World Ended ; Earth's Final Fury ; Dia em Que o Mundo Acabou, O ; Tag, an dem die Welt unterging, Der ; Día del fin del mundo, El ; Eirinikos okeanos: Ora miden

Kalaleu on kuvankaunis Etelämeren saari, jolla vietetään uuden loistohotellin avajaisia. Samaan aikaan juhlitaan saarella myös mahtavaa öljylöydöstä, jonka koeporaukset ovat juuri paljastaneet. Yleisön juhlinnan keskeyttää porauksia johtava insinööri Hank Anderson (Paul Newman), joka epäilee että saaren tulivuori Mauna Nui on aikeissa purkautua. Andersonin synkille epäilyille naureskellaan mutta nauru loppuu lyhyeen, kun Mauna Nui äkkiarvaamatta räjähtää toimintaan. Kun kiehuva laavavirta etenee kohti hotellia, yrittää Anderson saada ihmiset tajuamaan tilanteen vakavuuden ja lähtemään hotellista ylätasangolle Mauna Nuin taakse. Mutta vieläkään kaikki eivät usko häntä. Vain kourallinen uskaltautuu mukaan hengenvaaralliselle matkalle laavan keskelle.
"Tropiikin susien" näyttelijäjoukko on täynnä nimekkäitä tähtiä: mm. Paul Newmnan, Jacqueline Bisset, William Holden ja Ernest Borgnine takaavat henkeäsalpaavia ja jännittäviä hetkiä raivostuneen luonnon armoilla.

Ohjaus:
James Goldstone

Käsikirjoitus:
Carl Foreman
Stirling Silliphant
Gordon Thomas
Max Morgan Witts

Näyttelijät:
Paul Newman
Jacqueline Bisset
William Holden
Edward Albert
Red Buttons
Barbara Carrera
Valentina Cortese
Veronica Hamel
Alex Karras
Burgess Meredith
Ernest Borgnine
James Franciscus
John Considine
Sheila Allen
Pat Morita

Maa: USA

Genre: Adventure

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
22 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 18:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.