Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Tuntematon murhaaja (1982)
Stranger Is Watching, A
aka A Kalapácsos visszatér ; Extraño está mirando, Un ; Obcy obserwuje

Syvällä pimeissä, kosteutta tihkuvissa maanalaisen käytävissä New Yorkissa ovat pieni tyttö ja naispuolinen tv-reportteri psykopaattisen murhaajan ja kiristäjän vankeina. Tyttö oli muutama vuosi aiemmin todistajana, kun hänen äitinsä raa'asti murhattiin. Syylliseksi epäilty on juuri odottamassa kuolemaantuomionsa täytäntöönpanoa.
Mutta onko hän sittenkään syyllinen? Tv-reportteri, joka on vihkiytynyt taistelemaan kuolemantuomiota vastaan on alkanut epäillä vakaumustaan.

Ohjaus:
Sean S. Cunningham

Käsikirjoitus:
Mary Higgins Clark
Earl Mac Rauch
Victor Miller

Näyttelijät:
Kate Mulgrew
Rip Torn
James Naughton
Shawn von Schreiber
Barbara Baxley
Stephen Joyce
James Russo
Frank Hamilton
Maggie Task
Roy Poole
Maurice Copeland
Eleanor Phelps
Joanne Dorian
Stephen Strimpell
David Brooks

Maa: USA

Genre: Crime / Horror / Thriller

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 5.5.2024 17:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.