Tuote on myyty käyttäjälle Torsatti hintaan 2 €

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Vaaralliset yhdessä (1986)
Legal Eagles
aka Affaire Chelsea Deardon, L' ; Peligrosamente juntos ; Perigosamente Juntos ; Ailes de la justice, Les ; Leg med ild ; Orly Temidy

Pääosissa Robert Redford, Debra Winger ja Daryl Hannah.

Värikkäitä väärennöksiä ja arvoituksellisia murhajuttuja on tarjolla tässä trillerikomediassa, jonka on tehnyt Ivan Reitman, mies menestyksen "Ghostbusters - Haamujengi" takana.
Innokkaalla syyttäjällä, Tom Loganilla on suunnitelmissaan säteilevä ura. Ainakin siihen asti kunnes hän tapaa Laura Kellyn - vilkkaan asianajajan, joka on valmis käyttämään kaikkia mahdollisia keinoja puolustaessaan asiakkaitaan.
Kaikki tuntuu menevän pieleen: Logan saa potkut ja hän joutuu vielä auttamaan nuorta naista, joka ilmeisesti ei voi ilmestyä paikalle ilman, että tapahtuu jokin rikos!
 
Ohjaus:
Ivan Reitman

Käsikirjoitus:
Jim Cash
Jim Cash
Jack Epps Jr.
Jack Epps Jr.
Ivan Reitman

Näyttelijät:
Robert Redford
Debra Winger
Daryl Hannah
Brian Dennehy
Terence Stamp
Steven Hill
David Clennon
John McMartin
Jennifer Dundas
Roscoe Lee Browne
Christine Baranski
Sara Botsford
David Hart
James Hurdle
Gary Howard Klar

Maa: USA

Genre: Comedy / Crime / Romance

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promojuliste promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha retro originaali vintage original poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
2 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 19:39
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.