Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko noin A2 tai 60x40 +/- pari senttiä. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Veriset ratsastajat (1975)
Take a Hard Ride
aka La lunga cavalcata ; La parola di un fuorilegge... è legge! ; Der schwarze Cowboy ; Einen vor den Latz geknallt ; Den våldsamma flykten ; Gia mia houfta hrysafi

Morgan ja hänen mustaihoinen työnantajansa Pike ovat aikeissa myydä karjalauman, josta saatavilla rahoilla on tarkoitus perustaa Meksikoon maatila köyhälistölle. Mutta Morgan saa äkillisen sydänkohtauksen ja tehtävä jää kesken. Ennen kuolemaansa hän vannottaa Pikea viemään tehtävän loppuun ja toimittamaan karjarahat Meksikoon.
Pike lähtee pitkälle matkallle, matkalle, josta tulee kujanjuoksu elämän ja kuoleman välillä. Rosvojoukot vaanivat hänen henkeään päästäkseen käsiksi rahoihin, ja pahin, ovelin ja vaarallisin on Kiefer, häikäilemätön saalistaja, joka ei koskaan eksy jäljiltä, eikä koskaan anna periksi.
Kova ja suoraotteinen western, hiuksianostattavan jännittävä ratsastus ruudinsavuisen kuoleman seuratessa kannoilla.

Ohjaus:
Antonio Margheriti

Käsikirjoitus:
Eric Bercovici
Jerrold L. Ludwig

Näyttelijät:
Jim Brown
Lee Van Cleef
Fred Williamson
Catherine Spaak
Jim Kelly
Barry Sullivan
Dana Andrews
Harry Carey Jr.
Robert Donner
Charles McGregor
Leonard Smith
Ronald Howard
Ricardo Palacios
Robin Levitt
Buddy Joe Hooker

Maa: Italy / USA

Genre: Western

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
12 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.5.2024 18:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.