Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Kaksipuolinen. Elokuvan ensi-ilta siirrettiin HBO:lle v. 2021, eikä sitä lopulta esitetty kuin muutamissa teattereissa vasta pari kuukautta sen jälkeen, joten kyseessä melko harvinainen juliste. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Wonder Woman 1984

Patty Jenkinsin ohjaama ja Gal Gadotin tähdittämä Wonder Woman 1984 pikakelaa 80-luvulle ja tuo valkokankaille seikkailun, jossa Wonder Woman kultaisiin siipiin sonnustautuneena ratsastaa salamoilla halki taivaan jahdaten sekä unelmaansa että kahta uutta mahtavaa vihollista: Max Lordia ja Cheetahia.
Maailman kohtalo on jälleen vaakalaudalla ja vain Wonder Woman voi pelastaa sen. Tämä uusi luku Wonder Womanin tarinassa sijoittaa Diana Princen kuolevaisten keskuuteen 1980-luvulle – ylettömyyden aikakaudelle, jolloin menestyksen tavoittelu ohjaa kaikkea. Vaikka Diana on saavuttanut täydet voimansa, hän pitää matalaa profiilia hoitaen antiikkiesineiden kokoelmaa ja toteuttaen supersankarillisia tekojaan vain salaa. Nyt hänen täytyy kuitenkin astua parrasvaloihin ja viisautensa, voimansa ja rohkeutensa avulla pelastaa ihmiskunta sen omilta aikaansaannoksilta.
Elokuvassa nähdään myös Chris Pine Steve Trevorina, Kristen Wiig Cheetahina, Pedro Pascal Max Lordina, Robin Wright Antiopena ja Connie Nielsen Hippolytana.

Ensi-ilta: 5.6.2020 (peruttu)
Ohjaus: Patty Jenkins
Käsikirjoitus: Geoff Johns, Patty Jenkins
Näyttelijät: Gal Gadot, Kristen Wiig, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright
Genret: Fantasia, Seikkailu, Toiminta

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.