Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aito ja alkuperäinen elokuvajuliste, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Suomessa käytetty kaksipuolinen kansainvälinen ennakkojuliste, koko 40" x 27" eli senteissä n. 102x68. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

Wonder Woman (2017)
Lajityyppi: Toiminta, seikkailu, fantasia, sci-fi
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Patty Jenkins
Pääosissa: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, David Thewlis, Danny Huston, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli
Ensi-ilta: 2.6.2017

Wonder Woman valloittaa valkokankaat maailmanlaajuisesti, kun Gal Gadot tekee paluun ohjaaja Patty Jenkinsin (Monster, AMC-kanavan Jälkiä jättämättä) toimintaseikkailun nimikkorooliin.

Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, voittamattomaksi soturiksi koulutettu amatsonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä törmää suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta konfliktista, Diana jättää kotinsa vakuuttuneena siitä, että hän voi lopettaa erimielisyydet. Taistellessaan ihmisten rinnalla kaikki sodat lopettavaa sotaa Diana löytää täydet voimansa… ja todellisen kohtalonsa.

Elokuvan on ohjannut Patty Jenkins ja käsikirjoittanut Allan Heinberg, Geoff Johns sekä Patty Jenkins. Tarina on Zack Snyderin ja Allan Heinbergin käsialaa ja se perustuu DC Entertainmentin hahmoihin. Wonder Womanin on luonut William Moulton Marston.

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 15:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.