Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aidot ja alkuperäiset elokuvajulisteet, ei mitään halpiskopioreprolaminaattiroskaa vaan pala elokuvahistoriaa. Koko 100x70. Kaksipuolisia. Pääjuliste ja kaksi ennakkojulistetta. Julisteita on paljon, joten jokaisen kuvaaminen veisi ikuisuuksia, kysy siis halutessasi tarkempia tietoja.

X-Men: First Class
Draama, Toiminta, Seikkailu, Sci-fi

X-Men: First Class luotaa X-Men-saagan eeppistä alkutaivalta ja paljastaa kuulujen tapahtumien salaisia taustoja. Ennen kuin mutantit olivat paljastaneet itsensä maailmalle ja ennen kuin Charles Xavier ja Erik Lensherr ottivat käyttöön nimet Professori X ja Magneto, he olivat vielä vasta hiljattain voimansa löytäneitä nuorukaisia. Ensi alkuun he eivät suinkaan olleet arkkivihollisia, vaan itse asiassa hyviä ystäviä, jotka taistelivat yhdessä muiden mutanttien (joidenkin tuttujen, joidenkin uusien) kanssa koko maailmaa uhkaavaa tuhoa vastaan. Taistelun tuoksinassa heidän välilleen repesi syvä kuilu, ja niin sai alkunsa ikuinen sota Magneton Veljeskunnan ja Professori X:n X-Menin välillä.

Ensi-ilta: 3.6.2011
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Matthew Vaughn
Pääosissa: James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Byrne, January Jones, Jennifer Lawrence, Kevin Bacon, Nicholas Hoult

Tsekkaa myös muut elokuvajulisteeni, jos kiinnostaa. Kehystä juliste(et) niin saat parasta sisustusta olohuoneeseen, leffahuoneeseen, makuuhuoneeseen, työhuoneeseen, kotibaariin, mökille, ravintolaan, baariin tai mihin vain.

elokuvajuliste elokuvajulisteet elokuvajulisteita elokuva juliste julisteet julisteita leffajuliste leffa leffajulisteet leffajulisteita mainos mainosjuliste elokuvamainos promo promootio elokuvateatteri teatteri elokuvateatterijuliste aito alkuperäinen vanha vintage original finnish poster suomalainen suomi suomenkielinen taulu sisustus sisustustaulu baari kotibaari kahvila mökki elokuvahuone leffahuone työhuone ravintola taide keräily

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.6.2024 19:07
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.