Kuvaus

Elvi Saari: Ei minulta mitään puutu: Elämäni viittakiviä

  • WSOY, 1985; kovakantinen, 300 sivua, kuvitettu
  • Kirjaston poistokirja, jonka kannet on suojattu tarramuovilla. Sisällä vanohja leimoja ym. asiaan kuuluvaa, muutoin siiti ja hyväkuntoinen kirja.
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut pikkupakettina kotiin postliaatikkoon 6 euroa = 9 euroa (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin mahtuu muitakin saman myyjän kirjoja yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. elämänkerrat - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Viittakiven yliopiston rehtori Elvi Saari (1910-1985) oli yhteiskunnassamme moniaalla toiminut vaikuttaja. Syntyjään kannakselaisena hän eli läheltä Karjalan kansan kohtalot, sodanjälkeisessä Lapissa hän oli kveekareitten mukana todistamassa hävitetyn maan nousua tuhkasta uuteen elämään. Hän toimi muun muassa opettajana Rovaniemellä Rovalan Setlementissä.  Vaikuttavimman elämäntyönsä Elvi Saari teki kuitenkin Hauholle vuonna 1951 perustetun Viittakiven kansainvälisessä opistossa, jossa hän toimi rehtorina aina opiston perustamisesta eläkevuosiinsa saakka.

Elvi Saaren persoonallisuus ja kasvatukselliset näkemykset loivat sen "viittakiven hengen", josta tänäkin päivänä puhutaan. Elvi Saaren ennekkoluuloton, uuteen avautuva mieli saattoi hänet mm. joogan pariin, ja hänestä tuli alusta alkaen Suomen Joogaliiton johtava voima. Tehtäviinsä hän ammensi voimaa syvästä elävästä Jumala-suhteestaan. Hänen elämänsä johtoajatus oli: Kaikki riippuu siitä, miten kokonaisina antaudumme Jumalan käsiin.

hakusanat: Lappi Lapin sota jatkosota jooga uskonto kristinusko Settlement-liike Rovaniemi Hauho Työpalveluleirit Pirkkalan työpalvelukeskus Sigfrid Sirenius Topi Tarkka työleirit jälleenrakennustyö kveekarit ekumenia Suomen historia elämänkerrat muistelmat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 79 vrk 21 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 79 vrk 21 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.