Kuvaus

Paina osta heti-nappulaa ja laita nopsaan mailia jossa kerrot mitkä haluat ostaa kaksikymppiä per boxi.

Näin saan mahdollisimman pian taas ilmoituksen muokattuna uudelleen myyntiin päivitettynä mitä on jäljellä. Kiitos.

Kaikki boxit ovat made in Germany/Eu-painoksia:

A touch of platinum vol 2, 2cd setti vuodet 1968-1977. (Levy 1 siistin näköinen, Levy 2 jotain kevyitä jälkiä näkyy)

The artist of the century 3cd setti (Levy 1 siistin näköinen, Levy 2 joitakin kevyitä jälkiä, Levy 3 muutama pieni kevyt jälki. Digipackit 1 ja 2 ovat joskus olleet toisissaan kiinni joten pientä pintavikaa niissä on. Katso lisäkuva)

Amazing Grace 2cd setti (Levy 1 jotain vähäistä kevyttä jälkeä, Levy 2 hiusnaarmu ja vähän pientä jälkeä. Pahvisuojuksessa hiukan käytönjälkeä)

Command performance 2cd setti (Levy 1 siistin näköinen levy, Levy 2 muutama hento jälki. Pahvisuojuksessa hiukan käytönjälkeä)

The legend lives on, molemmat boksit yhteishinnalla, mukana myös vihkonen, yhteensä 5 levyä. (Levyissä on hiukan jotain jälkiä, loppuvuodet ovat siistin näköiset)

 

Yleisesti kaikista Elvis-kohteistani, huomioithan ennen ostamista:


Olen soittanut KAIKKI CD:t, DVD:t ja käytetyt vinyylilevyt alusta loppuun ja kaikki toimivat ongelmitta alusta loppuun soittimillani. En myy toimintaviallisia kiekkoja. Levyjen pinnat katsottu hehkulampun alla.

Pyrin kuvaamaan ja kuvailemaan kaikki myytävät tuotteet aina mahdollisimman huomioivasti.
Vastaan mielelläni kysymyksiin niin hyvin kuin vain voin jos sinua askarruttaa jokin :)


FTD-seiskatuumaisissa on lähes kaikissa jotain säilytysjälkeä kansissa sekä selkämykset saattavat olla enemmän tai vähemmän kurtussa tai ne voivat mennä postissakin matkalla sinulle. Pahvikannet kun ovat pahvia....

Jotkut pakkaukset on suunniteltu niin tyhmästi, että jälkiä on ollut jo silloin esim. levyjen pinnoilla kun pakkaus on uutena ostettu ilmestyessään.

Muovikotelot ovat käytettyjä, eli niissä voi olla hintalappuja tai sen jämiä jne. sekä koteloissa voi olla myös halkemia. Uusien vaihto jää ostajan harteille enkä noteeraa muovikoteloita tämän enempää ilmoituksissani.

Ostaja maksaa lähetyskulut aina ellen ilmoita muuta myynti-ilmoituksessa.

Mikäli tavaraa pitää postittaa laatikossa, niin paketit alkaen 12€. Tämä siksi että käytän vain Postin kassapalveluita ja pyrin myös pakkaamaan tuotteet mahdollisimman hyvin. Seurantatunnuksen saat kun paketti on maksusi jälkeen viety Postiin.
Kuoret postimerkkien hinnalla, mutta pakkausmateriaalien ja postimatkan takia pieni pyöristys ylöspäin, esim: 2,30€ taksa ->2,50 ja 4,60€ taksa -> 5 euroon jne.

En vastaa Postin kadottamista tai rikkomista tavaroista eikä tavaroillani ole palautusoikeutta.

Kaikkea en ehdi kerralla listaamaan myyntiin, joten kannattaa laittaa nimimerkkini seurantaan jolloin et missaa mitään :)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 78 vrk 23 h 50 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

10 € Sulkeutuu 78 vrk 23 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.