Kuvaus

[0819]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  todella hyvässä, iskussa, oleva DVD boxi  huippusuositun TV-sarjan EMMERDALEN ystäville.
Tämä DVD boxi on aikoja sitten jo loppuunmyyty kaupoista.  KATSO myös muut kohteeni, sillä laitan tänne nyt paljon näitä saman sarjan boxeja.

Emmerdale osa 2 -  (3 disc) DVD Boxi

Draama ohjaus Kevin Laffan,  pääosissa mm. Elizabeth Estensen ja Mark Charnock.

Suomessa näytetyt jaksot 21-40!

Beckindalen kylän asukkaille tulee lisää persoonallisuutta ja särmää näillä kolmella levyllä, joilta löytyy myös hulvatonta huumoria.

Kartanossa Kim Taten jalostustammat saavat epätoivotun orivieraan, ja tärkeilevän Alan Turnerin valheet saattavat hänet pinteeseen myös vanhan naisystävän kanssa. Frank Taten menneisyyden paljastuminen järkyttää perhettä ja kyläyhteisöä. Onneksi Chris löytää yhteisen sävelen Kathyn kanssa, ja Zoe saa näyttää, että hänestä on eläinlääkäriksi. Neuvokas Nick saa kiitosta työssään ja tyttöystävärintamallakin alkaa näyttää hyvältä. Villapakassa Amos ja Henry yrittävät miellyttää sekä vanhaa että nuorta asiakaskuntaa. Touhukas Seth sotkee asioita vähän siellä sun täällä.

Emmerdalen tilalla kipinät sinkoilevat, kun Jackin ja Sarahin yhteiselo etsii uomiaan. Joen steroidikokeilu kiristää veljesten välejä ja uusperheen onnea varjostaa katkera viikonloppuisä, joka ei emmi tarttua aseeseen.

Formaatti
DVD alue 2

Alkuperäismaa
Suomi

Televisiosysteemi
PAL

Teksti
Suomi

Ääni
Englanti (Dolby Digital 2.0)

Kuva
4:3

VOITTOHUUTO ja PK. 3.30e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 112 vrk 12 h 34 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 112 vrk 12 h 34 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.