Kuvaus

Enders munalamppu. Tutkimukseni perusteella tämä on ollut lisävaruste -50 luvun autoihin. Tämä lienee harvinainen. Ebay:stä löytyy vaan muutama vastaava, ja nekin on kovan hintaisia. Rikkinäinenkin oli melkein 200! Siihen nähden tää on halpa! Tämä on varmasti jokaisen auton entisöijän toivelistalla ;)
Kun en asiaa niin hyvin tunne niin kopioin tähän löytämiäni kuvauksia lampusta:Enders Egg - Patentoitu muotoilu kojelaudan magneetti Lamppu '50 oldtimerille (Mercedes 190sl tai Porsche 356) - enders - enders magnet oltimer lamp rare - 1950-1950.
Rare magnetic Enders Egg lamp for VW Oval Split Beetle in good condition. The lamp is marked with "Enders Made in Germany.
Tässä myös linkki sivulle jossa on kuva lisävarusteluottelosta jossa on kuva tästä:https://www.classiccult.com/enders-egg-light.html
Tämä on toimiva! Lamppu palaa ja magneetti tarttuu. Joissiain netistä löytyvissä kuvissa on tupakansytyttimeen käyvä pää,mutta tässä on hauenleuat. Olen melko varma että on alkuperäiset. Jossain oli kuva jossa oli myös samanlaiset leuat. Mielestäni kunto on hyvä, varsinkin ikäisekseen. Kromi on kiiltävä,mutta on siinä pientä käytön jälkeä. En saanut tänne enempää kuvia, mutta voin laittaa lisäkuvia sähköpostiin jos joku haluaa. Ja jos jostain tietystä kohdasta haluat kuvan,niin pyydä!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
50 €
Sulkeutuu 8 vrk 14 h 17 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 50 € Sulkeutuu 8 vrk 14 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.