Kuvaus

Tuotteen ENDORFY Fortis 5 Processor Air cooler 14 cm Black Grey Steel kuvaus


ENDORFY Fortis 5 Prosessori Ilmajäähdytin 14 cm Musta Harmaa Teräs

Jos etsit tehokasta ilmajäähdytintä, ENDORFY Fortis 5 on täydellinen valinta. Tämä ilmajäähdytin on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja pitämään prosessorisi viileänä, jopa vaativissa olosuhteissa. Se sopii erinomaisesti pelaajille, tietokoneen rakentajille ja muille, jotka tarvitsevat luotettavan jäähdytyksen tietokoneelleen.

ENDORFY Fortis 5:n ainutlaatuinen musta ja harmaa teräsmuotoilu antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen. Sen kompakti koko ja 14 cm tuuletin takaavat tehokkaan ilmavirran ja hiljaisen toiminnan. Voit nauttia pitkistä pelisessioista tai tehdä töitä tietokoneellasi häiriöttömästi, kun ENDORFY Fortis 5 pitää prosessorisi viileänä ja suorituskykyisenä.

Tämä ilmajäähdytin on helppo asentaa ja sopii useimpiin nykyaikaisiin tietokonekoteloihin. Sen kestävä teräsrakenne varmistaa pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn. Lisäksi se on yhteensopiva useiden eri prosessorien kanssa, joten voit käyttää sitä monenlaisissa tietokoneissa.

Tilaa ENDORFY Fortis 5 Prosessori Ilmajäähdytin nyt ja anna tietokoneellesi parasta mahdollista jäähdytystä. Nauti huippusuorituskyvystä ja pidennä laitteesi käyttöikää. Lisää tuote ostoskoriisi jo tänään!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 58 vrk 12 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.