Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomitekstein

 

Ensisilmäyksellä / How I Met Your Mother : Kausi 9 (3DVD) uusi ja muoveissa

Ensisilmäyksellä on raikas uusi komedia Tedistä (Josh Radnor) ja siitä kuinka hän rakastui. Kun Tedin parhaat kaverit Marshall (Jason Segel) ja Lily (Alyson Hannigan) päättävät solmia liiton, saa Ted kipinän etsiä oma Neiti Oikea.

Avukseen tehtävässään hän saa baareja kiertelevän "pelimiehen" Barneyn (Neil Patrick Harris), vannoutuneen poikamiehen jolta löytyy riittämiin villejä keinoja naisten iskemiseksi. Ted iskee silmänsä viehättävään ja itsenäiseen Robiniin (Cobie Smulders), mutta kohtalolla saattaa olla jotain aivan muuta mielessään... 

Ensisilmäyksellä on takaumien avulla kerrottu tarina Tedin päivistä sinkkuna ja seurustelun sekä todellisen rakkauden etsimisen kohokodista ja vastoinkäymisistä. Sarjan tapahtumien kehyskertomuksena toimii vuoden 2030 Ted (ääniroolissa Bob Saget), joka alkaa kertoa lapsilleen tarinaa siitä, miten tapasi heidän äitinsä.

Viimeisen yläviitosen aika! Tapaako Ted vihdoin tulevien lastensa äidin... ja onko hän todella se oikea? Sarjan päätöskausi sisältää yhden TV-historian puhutuimmista lopuista!

Pääosissa: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cristin Milioti, Bob Saget (ääni)

Valmistusvuosi: 2014

Kesto: 8 h 42 min

Bonukset

  • Deleted Scenes
  • Audio Commentary on The Rehearsal Dinner
  • Audio Commentary on How Your Mother Met Me
  • How It All Ends
  • Cristin Milioti Audition
  • Behind the Scenes of Gary Blauman
  • Gag Reel
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.4.2020 20:04
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.