Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd. On suomitekstit.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Yli kolmekymmentä vuotta ennenaikaisen kuolemansa jälkeenkin Bruce Lee on kung-fu-elokuvien ylittämätön mestari. Hänen mestarillinen viimeinen elokuvansa Enter the Dragon on kestänyt ajan hammasta ja on yhä elokuvahistorian rakastetuimpia kung-fu-eepoksia.

Tämä kassamenestys vie Leen rikollispomo Hanin linnoitussaarelle, missä kamppailulajikoulu toimii kulissina oopiumin salakuljetukselle ja prostituutiolle. Lee haluaa kostaa sisarensa kuoleman ja soluttautuu linnoitukseen. Hän ottaa osaa Hanin brutaaliin turnaukseen, joka on henkeäsalpaavan näyttävä kilpailu. Siinä yhdistyvät karate, judo, taekwondo, taijiquan ja hapkido, kaikki Leen itsensä ohjaamina. Mahtavasti potkua!

Pääosissa:
Bruce Lee  Ahna Capri Angela Mao Betty Chung Bolo Yeung  Geoffrey Weeks Ho Lee Yan Jim Kelly John Saxon Kien Shih Peter Archer Robert Wall

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.7.2023 9:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.