Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. ENTTEN TENTTEN. LASTEN LORUT JA RUNOT. Toimittanut Satu Aalto. 1998 Kariston Pokkaristo-sarja (3. painos). 104-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Entten tentten: Lasten lorut ja runot (1996) on käytännöllisen kokoinen pakkaus iloista, suomalaista runoperinnettä. Se riemastuttaa ja viihdyttää. Sen voi ottaa mukaan puistoon, pitkille automatkoille tai ihan vain nojatuolilukemiseksi. Entten tentten herää lapsen kanssa uuteen päivään, kertoo tutut leikkilorut ja hokemat, vie metsään katsomaan maailmaa eläinten näkövinkkelistä ja nukuttaa pehmeille pieluksille päivän leikkien jälkeen. Kirja sisältää suurimmaksi osaksi suullisesti leviäviä perinteisiä loruja ja runoja, jotka on kerätty teossarjasta Suomen Kansan Vanhat Runot I-XIV, mutta mukana on runoja myös rakastetuilta kirjailijoilta Hilja Haahti, Immi Hellén,  Arvid Lydecken, Lauri Pohjanpää. Aikuinen lukija löytää runoja, jotka jo luuli unohtaneensa.

 

2. VÄRSSYJÄ: HALUAN MUISTAA SINUA TÄNÄÄN. Toimittanut Taija Mård. 1999 Kariston Pokkaristo-sarja (6. painos). 113-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä, takakannessa marketin hintatarra [MK 10.00 € 1.68].

Värssyjä: Haluan muistaa sinua tänään (1996) -kokoelma sisältää värssyjä: vastasyntyneelle, äidille, isälle, ystävälle, syntymäpäiväsankarille sekä viimeiselle matkalle. Kokoelman värssyt ovat peräisin eri kirjoittajilta alkaen antiikin Aristoteleksesta ja Cicerosta psalmeihin, kansanrunoihin ja muistokirjan värssyihin. Suomalaisia kirjoittajia ovat Hilja Haahti, Immi Hellén, Edith Södergran, Helvi Juvonen, J. L. Runeberg, Aleksis Kivi, Eino Leino, Uuno Kailas ja monet muut, ulkolaisia esimerkiksi Kahlil Gibran, Omar Khaijam, Thomas Moore, William Blake, Sigmund Freud… Läheiset ihmiset ovat parasta elämässämme. Värssyjä-kirja auttaa Sinua välittämään mielessäsi liikkuva ajatus silloin kun haluat onnitella tai muuten muistaa ystävääsi.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 7 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 5 vrk 7 h 42 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.